Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη «εισέβαλε» χθες ο πρόεδρος του «Alpha», Δημήτρης Κοντομηνάς. Η εμφάνιση του στην εκπομπή «Ελένη», έγινε με σκοπό την αναφορά του στις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και για το μέλλον του καναλιού.

Ο κύριος Κοντομηνάς αναφερόμενος στην «βασίλισσα» Ελένη, όπως την αποκάλεσε και τους εργαζομένους του καναλιού, τόνισε πως ο σταθμός δεν πρόκειται να κλείσει. «Το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους. Το κανάλι ανήκει στον κόσμο μας. Στους εργαζόμενους και σε εμένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κύριε Παππά, που ήσουν στην Αμερική και έφτιαξε και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς. Αλλά κάτι κρύβεις εσύ για να φωνάζεις», είπε μεταξύ άλλων.

Όπως ήταν αναμενόμενο το διαδίκτυο πήρε «φωτιά» λόγω της εμφάνισης του στην εκπομπή, καθώς είναι κάτι που δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ. Η απορία όλων ήταν αν η ωραία Ελένη το γνώριζε και πώς ο πρόεδρος του Alpha πήρε την απόφαση αυτήν. Την απορία αυτή  έλυσε σε όλους, σήμερα ο Δήμος Βερύκιος, μέσω της εκπομπής «Happy Day».

Συγκεκριμένα, όταν προβλήθηκε το θέμα στην εκπομπή ο ίδιος αποκάλυψε το παρασκήνιο της «εισβολής» του Κοντομηνά στο στούντιο της Ελένης: «Ξέρεις πώς κατέβηκε; Είμαστε στο γραφείο του Παπαδρόσου και κουβεντιάζαμε. Είχε έρθει και ο Σρόιτερ. Λέω “παιδιά φεύγω. Πάω να αλλάξω πουκάμισο”. Μου λένε γιατί και απαντώ «είμαστε καλεσμένοι με την Σταματίνα στην Ελένη» και λέει «α, θα έρθω κι εγώ…” “Μα μαγειρεύουν”, είπα και απαντά «στο μαγείρεμα θέλω να έρθω!. Πλάκα κάναμε! Κατεβαίνοντας, νόμιζα ότι πήγαινε στο αυτοκίνητο για να φύγει. Μου λέει “δεν θα πάμε στην Ελένη;”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.