Με αφορμή τη δήλωση του 16χρονου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, ο οποίος ερμήνευσε μοναδικά το «Κι έμεινα εδώ» του Μπάμπη Στόκα, πως δεν υποστηρίζει κάποια ομάδα, ξεκίνησε μια ολόκληρη συζήτηση για το bullying.

«Παιδιά της ηλικίας σου πέφτουν πολύ εύκολα στην παγίδα του “να ανήκω κάπου επειδή είμαι δυνατός” ή του “επειδή είμαι αδύναμος πρέπει να είμαι σε μια ομάδα”. Αλλά υπάρχουν παιδιά και σαν κι εσένα που λένε “εγώ είμαι μόνος μου και δεν έχω ανάγκη να ανήκω σε καμία ομάδα, ούτε ποδοσφαιρική”», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Από εκεί ξεκινάνε. Τα πιέζουν τα παιδιά. Κάνουν το bullying που λέμε. Τα φοβίζουν τα παιδιά κάτι κ@λοπαιδα. Σε παραδέχομαι γιατί είσαι μοναχικός καβαλάρης κι έτσι να παραμείνεις στη ζωή σου».

Η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της, διαφώνησε με τα σχόλια του συναδέλφου της για τις αθλητικές ομάδες, σχολιάζοντας: «Αυτό που λες για την ομαδοποίηση των εφήβων είναι ένα στάδιο της ενηλικίωσης που φεύγουν από την οικογένεια. Εξαρτάται με τι ασχολείσαι και όχι με ακραίες μορφές. Τα παιδιά όταν μπαίνουν στον αθλητισμό και εκεί σε μία ομάδα μπαίνουν. Τι πνεύμα κυριαρχεί όμως; Πειθαρχία, διατροφή, υγεία γενικότερα. Το θέμα είναι με τι ασχολείσαι».

Ο Αντώνης Ρέμος συμπλήρωσε: «Πρέπει κάποια στιγμή να δώσουμε πολύ μεγάλη βάση. Και ίσως κάποιοι άνθρωποι σαν εμάς, που μας αγαπάνε και μας ακούνε τα παιδιά, πρέπει να πάμε να μιλήσουμε μαζί τους, γιατί αυτά τα φαινόμενα αρχίζουν και γίνονται πολύ πολύ επικίνδυνα στην Ελλάδα. Έχουν γίνει ήδη. Έχουν αναπτυχθεί πολύ και πρέπει να τα κόψουμε από τη ρίζα», ενώ ο Μιχάλης Κουϊνέλης έκανε λόγο για «θρασύδειλους».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

The Voice 2: Ο Ανδρέας Φοξ τραγουδούσε με άστεγους στους δρόμους κι ενθουσίασε τους 4 coaches

The Voice 2: Εκτός από καλές φωνές, υπάρχουν και ευτράπελα

The Voice 2: Ο Τάσος Βέρμης τραγούδησε Οικονομόπουλο και τους ξεσήκωσε όλους

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store