Μία με τα πυροτεχνήματα που δεν εμφανίζονται τη σωστή στιγμή, μία με τις εναλλακτικές επιλογές που έδωσε αλλά απορρίφθηκαν, η Γιάννα Τερζή σίγουρα δεν έχει αφήσει ασχολίαστη την οργάνωση και την έλλειψη αυτής στη φετινή Eurovision. Με το δικό της διακριτικό και έμμεσο τρόπο «καρφώνει» την προχειρότητα των Πορτογάλων που δεν έδωσαν σημασία στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση το λάθος δεν ήταν καθόλου λεπτομέρεια ούτε χρειαζόταν να επιστήσει κάποιος πολύ την προσοχή του για να το εντοπίσει. Αντί λοιπόν να γραφθεί κανονικά το όνομά της στους τίτλους «Yianna», είδαμε στις οθόνες μας το «Yanni Terzi». Το λάθος αυτό σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες των social media, αλλά και από την ίδια με μεγάλη δόση χιούμορ. Έχοντας πλέον απαλλαχθεί από το άγχος της απόδοσής της στον τελικό του Σαββάτου, μπόρεσε να ανακτήσει το χιούμορ της και να κάνει το παρακάτω Instagram story.

story terzi

Έχοντας φωτογραφήσει την οθόνη της και κυκλώνοντας το επίμαχο λάθος, έκανε το hashtag #Γιαννάκης και έγραψε «Όταν τελικά βλέπεις το όνομά σου στην αναμετάδοση της Eurovision, αλλά… oops.»