Πριν λίγες ημέρες η μικρότερη από την οικογένεια των Kardashians έγινε 18 ετών. Το πάρτυ για την ενηλικίωσή της ήταν πραγματικά φαντασμαγορικό, με πολλές εκπλήξεις και πανάκριβα δώρα. Ο φίλος της και γνωστός ράπερ Tyga μάλιστα, της αγόρασε μία Ferrari!

Η Kylie Jenner έχει γίνει πολλές φορές θέμα, με τις προκλητικές και ακατάλληλες μέχρι πρότινος -για την ηλικία της- φωτογραφίες, που ανεβάζει κατά καιρούς στα social media. Πολλοί σχολίαζαν πως βαδίζει ολοταχώς στα βήματα της Kim Kardashian, η οποία έχει προκαλέσει κατά καιρούς αναρίθμητές φορές τα μέσα με τις εμφανίσεις της.

Εκτός λοιπόν από το αμύθητης αξίας δώρο του αγαπημένου της, η Kylie Jenner φαίνεται πως έλαβε την πιο απίστευτη ευχή για την ενηλικίωσή της. Αυτή έγινε διαδικτυακά με το επίσημο account του διάσημου ιστότοπου πορνό, Pornhub να αναφέρει: «Χαρούμενα 18α γενέθλια Kylie Jenner. Ανυπομονώ να ακολουθήσεις τα βήματα της Kim Kardashian».

Η νύξη ήταν σαφής για το sextape που είχε γυρίσει η αδερφή της πριν αρκετά χρόνια και ήταν αυτό ουσιαστικά που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα βίντεο του site, ενώ στο σχετικό tweet, ο λογαριασμός είχε φροντίσει να επισημάνει και τον σύντροφο της 18χρονης τηλεπερσόνας.

Δείτε την απίστευτη ευχή που έδωσαν:

pornhub tweet

Διαβάστε ακόμα:

Kylie Jenner: Μοιάζει πιο πολύ στην Kim Kardashian παρά στον παλιό εαυτό της

Πόση ζήλια πια; Η Kylie Jenner φοράει το ίδιο μαγιό που είχε φορέσει η αδερφή της, για να επιδείξει τις καμπύλες της

Kylie Jenner: Η μικρή Kardashian ποζάρει προκλητικά για ένα seflie βίντεο

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store