Από τη Ζένια Σώρου

«Back to black» γράφει στο νέο του εξώφυλλο το People και to cover girl που κοιτάζει το φακό είναι μια γνωστή φυσιογνωμία, από τα παλιά. Η Μαρία Κορινθίου εγκατέλειψε το ξανθό κι επέστρεψε στο φυσικό της μαύρο, ενώ παράλληλα έκοψε και τα μαλλιά της καρέ. Όλο αυτό δεν συνέβη όμως πολύ… ομαλά!

Η αποκάλυψη του νέου look της δημοφιλούς ηθοποιού από το People είχε συμφωνηθεί λίγο πριν από το Πάσχα, όταν η Μαρία βρισκόταν ακόμη στις ΗΠΑ. Την αλλαγή θα την έκανε στην Ελλάδα, με την επιστροφή της, την προηγούμενη Κυριακή.

Όταν πήγε στο κομμωτήριο, ζήτησε από τους πελάτες να μην τη φωτογραφίσουν κι εκείνοι το σεβάστηκαν. Η πρώτη φωτογραφία έφυγε προς τον διευθυντή του People, Γιώργο Πράτανο. Η συμφωνία ήταν πως μέχρι να κυκλοφορήσει το εξώφυλλο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, δεν θα έπρεπε να εμφανιστεί πουθενά με το νέο της look. Υπήρχαν όμως προγραμματισμένες εμφανίσεις και φωτογραφίσεις.

Τη Δευτέρα είχε φωτογράφιση για άλλο εβδομαδιαίο περιοδικό, με τη συμφωνία να μην διαρρεύσει πουθενά η φωτογραφία της μελαχρινής –ξανά- Μαρίας. Η φωτογράφιση για το People πραγματοποιήθηκε στην Πλάκα, την Τρίτη. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα εμφανιζόταν στο Αλ Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου. Η Μαρία κυκλοφορούσε στους δρόμους της Αθήνας είτε με καπέλο, είτε με μαντίλα. Έπρεπε να εξασφαλιστεί πως δεν υπάρχει κάποιος παπαράτσο που θα τη φωτογράφιζε και θα «έκαιγε» το εξώφυλλο. Κατέβαινε από το αυτοκίνητο μόνο αφού είχε τσεκάρει πως δεν βρίσκεται κάποιος με φωτογραφική μηχανή γύρω της.

Πλέον, από το βράδυ της Πέμπτης, η Μαρία μπορεί να κυκλοφορεί άνετα έξω…