Από τη Μαρία Παπαϊωάννου

Βασιλική Ρούσσου νιώθει ευγνώμων που έζησε την εμπειρία του My Style Rocks αλλά δεν διστάζει να μιλήσεις το PEOPLE για τον «πόλεμο» που θεωρεί πως της έκαναν μέσα στο παιχνίδι ενώ αποκαλύπτει ένα άγνωστο συμβάν ανάμεσα στην ίδια και τη Ραμόνα Βλαντή.

Είχες πει σε μια συνέντευξή σου ότι «μπορεί να μη φάνηκε, αλλά είχα φάει τον πόλεμό μου».

Εγώ ήμουν από τις λίγες που δεν μιλούσαν. Όταν μου έλεγε ο Κουδουνάρης ένα κακό σε όλο μου το outfit και μου έβαζε «2» και σε άλλες έλεγε πεντακόσια κακά και τους έβαζε «4», δεν αντιδρούσα. Έλεγα «ευχαριστώ». Όλες οι γνώμες είναι δεκτές, αλλά, όταν εννέα εβδομάδες βγαίνεις συνεχώς δεύτερη στη βαθμολογία, λες, εντάξει, δηλαδή βοηθήστε με λίγο. Ήταν μέρες που μου μιλούσαν λες και τους είχα βρίσει. Μια μέρα τούς το είπα «Παιδιά, σας έχω κάνει κάτι και δεν το ξέρω;». Γιατί αν περίμεναν εμένα για να μου την πουν, τι θα έκαναν με άλλες που δεν δέχονταν μύγα στο σπαθί τους;

Πες μου ένα περιστατικό που έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη σου από το My Style Rocks.

Θα σου πω ένα σκηνικό συγκινητικό και συγχρόνως σοκαριστικό για εμένα. Ήταν η τελευταία εβδομάδα, πριν τον τελικό, που ήταν να βγω νικήτρια. Περιμένω λοιπόν στο Gala να ακούσω το όνομά μου. Έλα όμως που για κάποιο λόγο δεν ήθελαν να βγω πάλι. Ακούω λοιπόν να λέει η Ευαγγελία (σ.σ. Αραβανή) «Βασιλική Ρούσσου… αλλά όχι μόνη της, με τη Ραμόνα Βλαντή». Το έπαθλο ήταν 2.500 ευρώ και έπρεπε να πάρει τα χρήματα μία από τις δύο. Η απόφαση ήταν της κριτικής επιτροπής. Λέω «Εντάξει, θα τα δώσουν σε εμένα», γιατί τα είχα πάρει μόνο μία φορά και η Ραμόνα τρεις. Παρ’ όλα αυτά, θεώρησαν δίκαιο να τα δώσουν στη Ραμόνα. Πραγματικά δεν είχα κανένα πρόβλημα να τα πάρει. Μη μου το κάνεις όμως αυτό, μη με βάζεις σε αυτή τη διαδικασία. Πες ότι για ένα βαθμό βγαίνει νικήτρια η Ραμόνα. Μη βγάζεις επίτηδες ισοψηφία για να γίνει θεματάκι. Εκεί είπα «ευχαριστώ» και έκατσα στην καρέκλα μου. Η Ραμόνα είχε στενοχωρηθεί πολύ και ήταν από τις στιγμές που την εκτίμησα. Στα backstage ακολούθησε σκηνικό. Είχα νευριάσει πάρα πολύ. Τους είπα «Δώστε το κατευθείαν στη Ραμόνα, μη μου το κάνετε αυτό». Άμα είσαι καλό παιδί, αυτά παθαίνεις. Εκείνη ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα τι είναι η τηλεόραση. Κοιτώντας όμως πίσω, στα όσα έζησα, μπορώ να σου πω ότι δεν το μετανιώνω γιατί αγάπησα πολύ αυτό που κάναμε στο My Style Rocks και έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από όλους.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.