Λίγο καιρό αφού μάθαμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Βαρβέρη, μια σχέση που έγινε γνωστή μέσα από το video που κυκλοφόρησε με τα φιλιά τους σε νυχτερινή έξοδο, φαίνεται πώς ήρθε το τέλος.

Τον χωρισμό του ζευγαριού, δύο εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση του ειδυλλίου, αποκάλυψε με ρεπορτάζ η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, να μεταφέρει on air τον διάλογο που είχε με τον νεαρό επιχειρηματία.

Η παρουσιάστρια συνάντησε κοινή παρέα τον Φίλιππο Βαρβέρη και ανέφερε ότι «To θέμα είναι πως από το περιβάλλον του επιχειρηματία και από τη δική μου έρευνα γνωρίζω πως δεν είναι μαζί με τη Σπυροπούλου.» Και συνέχισε: «Γνωρίζω επίσης πως το παιδί είναι ενοχλημένο από τα δημοσιεύματα. Απλά εγώ του το είπα και φιλικά, επειδή τον συνάντησα, να μην το τροφοδοτεί. Και μου λέει “τι να κάνω, να παίρνω εσένα και τις εκπομπές και να λέω να μην το παίζουν;”. Η αλήθεια είναι πως υπερτροφοδοτήθηκε, επειδή υπήρχε και το βίντεο». Ενώ μετέφερε και την πληροφορία ότι τον πέτυχε έξω μόνο του, με την παρέα του.

Δείτε το video: