Σε παρουσίαση γυαλιών βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα το πρωί της Τρίτης και  μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο για τη μόδα, το στιλ, τη ζωή της μετά το γάμο με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδιά.

Η influencer ανέφερε πως το μόνο που έχει αλλάξει ανάμεσα σε εκείνη και τον Σάκη μετά το γάμο είναι τα προσωνύμιά τους καθώς και ότι δεν έχει προλάβει να φτιάξει το νέο τους σπίτι όπως επιθυμεί γιατί λείπουν συνεχώς από το σπίτι αφού ταξιδεύουν συχνά.

Η Χριστίνα σκέφτεται το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την τηλεόραση μόνο αν υπάρξει κάποια πρόταση που της ταιριάζει απόλυτα. «Μου έχουν γίνει κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Να σου πω την αλήθεια, δεν θεωρώ ότι είμαι ακόμα έτοιμη να κάνω ένα τέτοιο βήμα. και δεν έχω και κάποια πρόταση που να μου ταιριάζει πάρα πολύ. Θα έκανα τηλεόραση μόνο αν μου άρεσε αυτό που θα ερχόταν ή μόνο αν σκεφτόμουν εγώ κάτι. Ο Σάκης είναι υπέρ του να κάνω τηλεόραση κι εγώ είμαι αυτή που κρατιέται πίσω», ανέφερε.

Τέλος, ο δημοσιογράφος ήθελε να επιβεβαιώσει πως θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν το Survivor 3, στο ΣΚΑΙ και παρά το ότι η Χριστίνα ήθελε να αποφύγει την ερώτηση την… πάτησε. Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Μ: Το Survivor θα το δούμε; Θα γίνει επόμενο;
Χ: Θα το ανακοινώσουν αυτοί που θα είναι υπεύθυνοι
Μ: Εσύ, θα πας πάλι μαζί του;
Χ: Ανάλογα με τις υποχρεώσεις που θα έχω επαγγελματικά, θα δούμε πώς θα το ρυθμίσουμε. Προς το παρόν δεν ξέρω

Με το δημοσιογράφο να χαμογελά και τη Χριστίνα να καταλαβαίνει τι έγινε και να συμπληρώνει γελώντας «εφόσον πάει…».

Δείτε το βίντεο