Σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση και προετοιμασμένη να απολαύσει στο έπακρο τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της φαίνεται πως είναι διάσημη Ελληνίδα.

Την είδαμε στα social media να μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μία άκρως sexy φωτογραφία της. Πιο συγκεκριμένα ποζάρει καθισμένη σε μία καρέκλα topless απολαμβάνοντας τη θεά και τον καφέ του μπαλκονιού της…

Ο λόγος για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου! Η sexy dj και ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε το στιγμιότυπο που θα δείτε παρακάτω και έβαλε «φωτιά» στο Instagram.

«Πρωινό καφεδάκι στο μπαλκόνι με τη μαγική θέα‼ Δεν έχω καλύτερο! Ελλαδάρα σε αγαπώ‼ Μια από τις ωραιότερες χώρες στο κόσμο‼ Όπου κ να βρίσκεσαι όπου κ να μένεις είναι μαγικά‼ Αυτό που βλέπω σήμερα είναι σίγουρα μια εικόνα που θα έχω στο μυαλό μου στις απογευματινές μας εκπομπές‼ Ξεκινάμε στον Music 89.2 την άλλη εβδομάδα‼Και σας έχω κάτι ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ ΟΤΙ πρέπει για την καυτή μας επιστροφή κ επάνοδο‼ Θα είναι ένα υπέροχο φθινόπωρο‼ Τα φιλιά και την αγάπη μου σε όλους», έγραψε χαρκτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση.

Πρωινο Καφεδακι στο μπαλκόνι με τη μαγική θεα‼️Δεν έχω καλύτερο‼️Ελλαδαρα σε αγαπώ‼️Μια απο τις ωραιότερες χώρες στο κόσμο‼️όπου κ να βρίσκεσαι όπου κ να μένεις ειναι μαγικά‼️️Αυτο που βλέπω σήμερα ειναι σίγουρα μια εικόνα που θα έχω στο μυαλό μου στις απογευματινές μας Εκπομπες‼️Ξεκινάμε στον @music89.2 την άλλη βδομαδα‼️και σας έχω κάτι ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ ΟΤΙ πρέπει για την καυτή μας επιστροφή κ επάνοδο???‼️θα ειναι ένα υπεροχο φθινόπωρο‼️Τα Φιλια κ την αγάπη μου σε όλους ‼️❤️? I #capture all this #beauty ‼️#greecebygreeks #summeringreece #september is #summer in #greece #summervibes #allyearlong #deepblue #morningcoffee #goodmorning #coffeetime #coffee #balcony #view

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις