Έχει αναλογίες που κόβουν την ανάσα. Όταν διασχίζει το δρόμο δεν υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσεις το κεφάλι σου, ενώ όταν διασχίζει την πασαρέλα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε καθηλώσει.

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα αλλά και μία μαμά με τα όλα της. Ο ρυθμός με τον οποίο αυξάνεται ο τραπεζικός της λογαριασμός είναι αστραπιαίος, καθώς κάθε της κίνηση της αποφέρει έσοδα. Είναι σίγουρα το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο αλλά και μία γυναίκα με φιλανθρωπική δράση.

Από τo 2000 ως το 2007 πρωτοστάτησε ως Άγγελος της Victoria Secret και το ίδιο περίπου διάστημα (2000 έως 2005) έκανε πολλές γυναίκες να σκάσουν από το κακό τους όταν μαθεύτηκε ότι έχει σχέση με τον Leonardo Di Caprio. Μετά το χωρισμό τους βρήκε τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Tom Brady, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά και είναι πολύ ευτυχισμένη.

Gisele Bundchen

Ο λόγος φυσικά για την Gisele Bündchen, η οποία ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αριστερά είναι η αδελφή της και δεξιά η ίδια.

Δείτε επίσης:

Χρόνια πολλά Gisele Bündchen: Δείτε τις πιο hot στιγμές της καριέρας της!

Δείτε τη Gisele στη νέα καμπάνια του οίκου Balenciaga με ξυρισμένο κεφάλι

Gisele: Πώς ήταν 12 ετών

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store