Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες τραγουδίστριες και τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πρώτα γυναικεία ονόματα στο χώρο της. Με αξιοζήλευτες συνεργασίες, τόσο επί σκηνής, όσο και δισκογραφικά, η Πέγκυ Ζήνα συγκαταλέγεται δικαίως στις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί τα μαλλιά της ξανθά, μακριά, με ελάχιστες αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση, και σταθερή στις στιλιστικές της επιλογές. Η τραγουδίστρια όμως έχει υπάρξει και φαν των αλλαγών. Την γνωρίσαμε με μακριά καστανά μαλλιά όταν μας συστήθηκε με το τραγούδι με τίτλο Αν πας με άλλη, το οποίο λίγο πολύ όλοι σιγοτραγουδήσαμε. Η συνέχεια της καριέρας της όμως, την ήθελε με έντονα κόκκινα μαλλιά, πάνω από τους ώμους.

kolaz pegki zina

Κι όμως,  η Πέγκυ Ζήνα έχει κάνει όλα τα δημοφιλή χρώματα στα μαλλιά της. Εκτός από επιτυχημένη είναι και μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, η οποία, αν δούμε πώς ήταν πριν αρκετά χρόνια, τότε με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι η εξέλιξή της ήταν εντυπωσιακή!

Δείτε επίσης:

Πέγκυ Ζήνα: «Αν κάποια φλερτάρει τον Γιώργο Λύρα θα της έβγαζα τα μάτια!»

Πέγκυ Ζήνα: «Η κόρη μου είναι ερωτευμένη με τον μπαμπά της»

Πέγκυ Ζήνα: Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store