Πρώτος στους πίνακες τηλεθέασης για το ξεκίνημα της νέας σεζόν έρχεται ο ΑΝΤ1, όπως προκύπτει από τα συγκεντρωτικά στοιχεία της Nielsen.

Το κανάλι του Αμαρουσίου σημείωσε, κατά μέσο όρο, μερίδιο τηλεθέασης 17,3% (Δευτέρα – Κυριακή) και βρίσκεται στην πρώτη θέση με διαφορά 2,7 ποσοστιαίων μονάδων, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας (Δευτέρα-Παρασκευή) έκανε 19,3% και ακολουθούν ο Alpha με 15,2% και ο ΣΚΑΙ με 12,7%. Παράλληλα, ο  ΑΝΤ1 είναι πρώτος στο δυναμικό κοινό  (15-44) σε σχέση με το δεύτερο και τρίτο κανάλι.

Εντυπωσιακή είναι η απόδοση που έχει σημειώσει ο ΑΝΤ1 και  στην prime time ζώνη. Συγκεκριμένα, προηγείται με 10 μονάδες διαφορά στο prime time (Δευτέρα – Παρασκευή), με μερίδιο τηλεθέασης 26,3%, έναντι 16,4% του ΣΚΑΙ και 16% του ALPHA. Μάλιστα, συγκριτικά με την περσινή αντίστοιχη περίοδο, έχει σημειώσει αύξηση 10,3 μονάδων στο συγκεκριμένο slot.

Συνολικά, από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν μέχρι και σήμερα, ο ΑΝΤ1 έρχεται πρώτος σε όλο το τηλεοπτικό φάσμα, από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με το Καλημέρα Ελλάδα και το Πρω1νό και τα τηλεπαιχνίδια με το Rouk Zouk και το Still Standing, μέχρι τα shows/reality με το NOMADS και την μυθοπλασία με το Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια.

Δείτε τα μερίδια τηλεθέασης όλων των καναλιών: