Το Κάτω Παρτάλι είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων –αυτό εξάλλου φαίνεται και από τα νούμερα που κάθε φορά σημειώνει.

Οι ιστορίες των ηρώων του, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όλοι αγωνιούν για το τι θα γίνει στη συνέχεια.

Ένας όμως από το αγαπημένο καστ της σειράς, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, ετοιμάζεται να αποχωρήσει και να γίνει μέλος του dream team της «Μουρμούρας».

Ο ίδιος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο «Πρωινό Σου Κου» και δήλωσε για το «Κάτω Παρτάλι»: «Τελειώσαμε για φέτος. Θα συνεχιστεί, αλλά εγώ δεν ξέρω αν θα ‘μαι. Έχω κλείσει κάτι άλλο σε άλλο κανάλι… Η λογική λέει ότι το «Παρτάλι» θα συνεχίσει. Αν πάει για Οκτώβρη θα είμαι μέσα, αν όχι δε θα ‘μαι. Το άλλο που θέλω να κάνω είναι από Φεβρουάριο».

Για τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στη «Μουρμούρα» στον Alpha, τόνισε: «Σχεδόν ισχύει αλλά δεν είναι τελεσίδικο. Κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί»

Διαβάστε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

To «Κάτω Παρτάλι» το έριξε έξω: Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι των συντελεστών

Η Μυρτώ εγκαταλείπει το «Κάτω Παρτάλι»: Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν απόψε

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store