Μετά από τρείς μήνες γεμάτους χορό, αισθησιασμό, ίντριγκα και αγωνία, το Dancing with the stars, χθές το βράδυ, έριξε αυλαία. Νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα με την όμορφη παρτενέρ του Μαρία Αντιμισάρη.

Τι γεύση άφησαν οι τέσσερις τελευταίες ώρες; Γεύση«απώλειας» με την Κωνσταντίνα να λείπει από τον τελευταίο χορό όλων τον παικτών, «ευγνωμοσύνης» με την Δούκισσα να ευχαριστεί τους ιθύνοντες τους σταθμού για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν, «Τρωικού πολέμου» με τις δυο παρουσιάστριες να μας δίνουν μια γεύση από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν,«μάτια ερμητικά κλειστά» με την Κατερίνα Στικούδη να τολμά να διαγωνιστεί με δεμένα μάτια, και «ανακούφισης» αφού τα μηχανάκια «πήραν φωτιά». Συγκεκριμένα, στον τελικό του Dancing with The Stars 4 τα νούμερα τηλεθέασης άγγιξαν ακόμα και το 49,4%.

Διαβάστε ακόμα: Ησαΐας Ματιάμπα: Το ρατσιστικό σχόλιο θαμώνα που τον έκανε να «χάσει» την ψυχραιμία του

Πιο συγκεκριμένα, το σύνολο τηλεθέασης ήταν 44,6% ενώ στα νεανικά κοινά έφτασε το 42,6%. Ενώ μετά τα μεσάνυχτα τα μηχανάκια έφτασαν το 49,4% με την ώρα της ανακοίνωσης του νικητή να φτάνει η τηλεθέαση στο 48,2%.