Μπορεί στα επεισόδια του MasterChef να βλέπουμε τους εναπομείναντες παίκτες να δίνουν «μάχη» για να βρεθούν πιο κοντά στον τελικό, ωστόσο, στην πραγματική ζωή, όλοι βρίσκονται εκτός του σπιτιού του παιχνιδιού!

Σχεδόν καθημερινά «ανεβαίνουν» στο Διαδίκτυο φωτογραφίες που δείχνουν τους παίκτες εκτός και γίνονται εικασίες για τους «μονομάχους» του τελικού, ωστόσο, από τα εν λόγω ενσταντανέ δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα. Ενδεικτικά, τη στιγμή που οι τηλεθεατές έβλεπαν τον Γιώργο Φασιλή να προσπαθεί να μαγειρέψει ενώ στον εξώστη Γλωσσίδης και Τσίκιλης καβγάδιζαν έντονα, εκείνος βρισκόταν… στην Ύδρα, όπου συμμετείχε στο Hydra’s Trail Event.

Φωτογραφία: fonitisydras.com

Ταξίδι, όμως, έκαναν και άλλοι από τους φιναλίστ, οι οποίοι βρέθηκαν στο Λονδίνο, όπως μαρτυρούν άνθρωποι που ήταν στην ίδια πτήση μαζί τους. Μάλιστα, διαδικτυακά δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο τελικός του παιχνιδιού να γίνει στη βρετανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα, πάντως, με ασφαλείς πληροφορίες του People, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά η τελική αναμέτρηση θα γίνει στην Ελλάδα, γύρω στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.