Θύμα απάτης έπεσε ο γνωστός καλλιτέχνης Τόνι Σφήνος όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και το ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Θύμα μεγάλης απάτης έπεσε ο Τόνι Σφήνος όταν επιχείρησε να ανοίξει μπαρ στην περιοχή Μικρή Βενετία στο νησί της Μυκόνου. Τού ζήτησαν να πληρώσει 55.000€ για «αέρα», τα έδωσε και τελικά την πάτησε». Ο Σφήνος ήταν ο ένας από τα 4 πρόσωπα που θέλησαν να ανοίξουν την επιχείρηση- που σημαίνει ότι συνολικά το ποσό που ζητήθηκε ήταν 220.000€ – και η πρόταση έγινε από συνάδελφό του μουσικό.

Ο Σφήνος κατέβαλε το μερίδιό του σε δυο δόσεις και μετέβει στη Μύκονο για να επιβλέψει τις εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του το συνεργείο. Μάλιστα, το μπαρ άρχισε να λειτουργεί, ωστόσο η συνεργασία του με τον συνάδελφο «χάλασε» λίγους μήνες μετά και ο Σφήνος απαίτησε να πάρει πίσω τα λεφτά που επένδυσε δηλαδή 55.000€ + 30.000€ υπόλοιπα έξοδα για εργασίες.

Οι λεπτομέρειες αυτές αναφέρονται στη μήνυση που έχει καταθέσει ο καλλιτέχνης σε βάρος του συναδέλφου του, διεκδικώντας τα λεφτά που του «έφαγε». Ο συνάδελφος – μουσικός καταδικάστηκε πρωτόδικα από το δικαστήριο σε φυλάκιση ενός έτους για απάτη, καθώς όπως αποδείχτηκε, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και πατέρας του μουσικού, δεν είχε καμία αξίωση για «αέρα».

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παραπάνω video.