Ένα απίστευτο θρίλερ ζει τις τελευταίες ημέρες γνωστή ελληνίδα ηθοποιός. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, πρόκειται για μία περίεργη υπόθεση εγκλεισμού σε ψυχιατρείο που εκτυλίχθηκε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Πρωταγωνίστρια σε αυτό, δεν ήταν άλλη από την Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου. Η ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, υποστηρίζει ότι το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου την έκλεισαν οι γονείς της για να μην της αφήσουν την περιουσία τους!

triantafulli-mpouterakou

Ο πατέρας της από την πλευρά του δηλώνει πως η κόρη του βρίσκεται σε κρίση και πρέπει επειγόντως να πάρει τα φάρμακα της. Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Αλκίνοος Μπουνιάς στην εφημερίδα, η ηθοποιός απεγνωσμένη τηλεφώνησε προχτές στον Σπύρο Μπιμπίλα, με τον οποίο τη συνδέει στενή φιλία. «Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είναι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά την άλλη πλευρά, ο πατέρας της ηθοποιού υποστηρίζει πως η κόρη του έχει σοβαρό πρόβλημα. «Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Τριανταφύλλη», εξομολογείται.