Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night show και μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκαν και στο θέμα που προέκυψε πριν λίγους μήνες με τη σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου και σχόλια που ακούστηκαν για την εικόνα της.

Ο τραγουδιστής των Onirama εξήγησε γιατί θεώρησε σωστό να πάρει δημόσια θέση, τονίζοντας: «Ήταν μια αφορμή γιατί και στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί με τα κιλά της Σίσσυς. Θεώρησα ότι πρέπει να τοποθετηθώ και πήρα θέση γιατί η Σίσσυ στεναχωρήθηκε πολύ. Κάθε φορά στεναχωριέται όταν γίνεται αυτό».

Στη συνέχεια μίλησε για όσα συνέβησαν:

«Έγινε ένας ατυχής σχολιασμός πάνω στο θέμα στο Happy Day και απάντησα κι εγώ με έναν τρόπο… με αφορμή αυτό. Τράβηξε πολύ όμως –δεν κατάλαβα γιατί- και έκλεισε το θέμα με αυτά που είχε ο καθένας να πει.

Δεν νομίζω ότι είχαν διάθεση να στενοχωρήσουν την Σίσσυ και η Σταματίνα προσπάθησε να το χειριστεί αυτό. Απλά νομίζω ότι μετά ξέφυγε… Το πήραν λίγο πιο προσωπικά κάποιοι και το θέμα πήγε μετά σε άλλο επίπεδο κι έκλεισε εκεί… Ας κρίνουμε κάποιον από τη δουλειά του», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής».

Ο Θοδωρής δήλωσε πως παρά την ατυχία που είχαν δεν θα έλεγε όχι στην απόκτηση ενός ακόμη παιδιού!

«Νομίζω πως ναι θα προσπαθούσαμε για ένα παιδί, απλά τώρα θέλουμε να επουλωθεί και μετά να ξαναπροσπαθήσουμε. Θα ήθελα κοριτσάκι», δήλωσε.