Την Τρίτη 6 Μαρτίου, το studio του Celebrity Game Night, μεταμορφώθηκε σε «Media Game Day», καθώς εκπρόσωποι από τα ΜΜΕ, κατέφθασαν στο STV studio, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού.

Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους και τους «έστρωσε» κατευθείαν στο παιχνίδι. Τέσσερις ομάδες, απολαυστικές ερωτήσεις και απαντήσεις, καθώς και πολλή διασκέδαση. Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο studio και να μάθουν τα  πάντα για τον παρουσιαστή και το Celebrity Game Night, υπό τη μουσική υπόκρουση της μπάντας της εκπομπής, «Why not».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Celebrity Game Night, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», υποστηρίζει την ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής – παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity. Τα κέρδη από πλευράς των celebrity καλεσμένων θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Celebrity Game Night: Κάθε Σάββατο στις 21.00 στον ΑΝΤ1!

#CelebrityGameNight

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα backstage του media event