Ξεχώρισε μέσα από το ρόλο του στη σειρά του Mega «Εραστής Δυτικών Προαστίων», που είχε σημειώσει σημαντική επιτυχία. Ο Στέφανος Κοσμίδης ενσάρκωσε τον Κώστα, τον κολλητό φίλο του πρωταγωνιστή της σειράς (Αλέξης Γεωργούλης).

Πλέον συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, παρότι δεν πραγματοποιεί τηλεοπτικές εμφανίσεις σε κάποια άλλη σειρά.

«Καλλιτεχνικά και θεατρικά υπάρχω ως ηθοποιός και έχω τη χαρά να κάνω πράγματα τα οποία τα σέβονται, με σέβονται, τα αγαπώ και με αγαπούν. Τηλεοπτικά δεν έχει παρουσιαστεί κάτι και για αυτό δεν είμαι. Όταν κάναμε τον «Εραστή Δυτικών Προαστίων» νομίζω ήταν μια καλή περίοδος για την τηλεόραση, γινόντουσαν επεισόδια, γινόντουσαν δουλειές, δούλευαν ηθοποιού, πληρωνόμασταν στην ώρα μας, αυτό που θυμάμαι ήταν ότι είχαμε ένα φιλικότατο συνεργείο. Με τον Αλέξη Γεωργούλη παραμένουμε φίλοι στο κοινωνικό κομμάτι δεν έχουμε περισσότερες επαφές», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο φωτογραφικός φακός τον συνάντησε και τον απαθανάτισε στην πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για το έργο «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά, που ανεβαίνει στο Vault.

Δείτε τα στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

0046_agoras_tsitomenea_kontomari_mpaloytsoy_vidalakis_kosmidis_622017 kosmidis-mpaloutsou-alexandra-ousta