Ο Λάκης Γαβαλάς είναι γνωστός, εκτός από το ταλέντο του, για το εκκεντρικό του στυλ αλλά και τις προκλητικές του δηλώσεις.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην «Φωλιά των Κου-Κου» και αποκάλυψε ποιον τηλεοπτικό ρόλο θα ήθελε να έχει. Μάλιστα ανέφερε πως θεωρεί τον εαυτό του ισάξιο με τον Φρέντυ Γερμανό.

«Θέλω να κάνω κάτι στη διεθνή τηλεόραση.  Θέλω να είμαι ο παλιός Νίκος Μαστοράκης, ή ο Φρέντυ Γερμανός, καλά θα πέσουν βινιέτες τρελές τώρα αλλά θεωρώ ότι είμαι ισάξιος. Ή ακόμη ο Άλκης Στέας, στις πλατείες κάθε γειτονιάς», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια της συνέντευξης αποκάλυψε πως η στρατιωτική του θητεία ήταν διάρκειας μόλις μιας εβδομάδας κάτι που τον ευχαριστεί καθώς την περίοδο εκείνη τα στρατιωτικά ρούχα ήταν εκτός μόδας.

«Μια εβδομάδα που έμεινα στο στρατό δεν πρόλαβα να τους γνωρίσω όλους. Τότε έμενα στην Ιταλία και ήρθα για να πάρω την αναβολή. Μετά λόγω του ότι έμεινα εννιά χρόνια στην Ιταλία, ευτυχώς γλίτωσα τον ελληνικό στρατό. Λέω ευτυχώς γιατί τότε δεν ήταν στη μόδα τα στρατιωτικά ρούχα, σήμερα θα πήγαινα», ανέφερε επιστρατεύοντας το χιούμορ του.

Δείτε τι άλλο είπε για την προσωπική του ζωή