Εδώ και δυο εβδομάδες το Your Face Sounds Familiar έχει μπει και πάλι στις ζωές μας με το κοινό να το παρακολουθεί και να το σχολιάζει. Ανάμεσα στους τηλεθεατές είναι και η Θεοφανία Παπαθωμά. Να θυμήσουμε πως στο show μιμήσεων συμμετέχει και ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού και πατέρας του γιου της, Πασχάλης Τσαρούχας.

Η ηθοποιός μέσω ανάρτησής της στο Facebook μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη γνώμη της για το YFSF. Η Θεοφανία αν και επικροτεί το show εντόπισε τα κακώς κείμενα, κατά την άποψή της, και τις… αστοχίες.

Τα βέλη της στράφηκαν κυρίως στην κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα στον Δημήτρη Σταρόβα και τους χαρακτηρισμούς του. Ο ηθοποιός και μουσικός στο τελευταίο επεισόδιο είπε στην Κατερίνα Στικούδη ότι είναι «ωραία γκόμενα», χαρακτηρισμός που όπως φαίνεται ενόχλησε τη Θεοφανία Παπαθωμά.

«Μπράβο στους συμμετέχοντες στο Your Face Sounds Familiar 5. Μεγάλα ταλέντα! Πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν και το κάνουν άψογα όλοι ανεξαιρέτως. Η επιτροπή είναι καλή, θα θέλαμε βέβαια ανθρώπους που είναι σε θέση να κάνουν ανάλογα πράγματα, για να μπορούν να κρίνουν δίκαια και να αποφύγουμε τους κομπλεξισμούς. Φωτεινή επιλογή η Μιμή Ντενίση, λαμπερή κι εύστοχη. Καθόλου ευχάριστο το ύφος 100 καρατίων, ενώ δεν μπορείς να κουνήσεις το πόδι σου, οι εκφράσεις λαχαναγοράς τύπου “ωραία γκόμενα” και να προσπαθείς να βγάλεις ντε και καλά “λίγους”, καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς. Μειώνει την εικόνα μιας κατά τ’ άλλα άρτιας παραγωγής», έγραψε στο post της.

Στην εκπομπή «Το Πρω1νό» σχολίασαν την ανάρτηση της ηθοποιού και ζήτησαν ένα σχόλιο – απάντηση από τον Δημήτρη Σταρόβα. «Τι να πω τώρα εγώ. Ο καθένας έχει την δική του άποψη, την καταθέτει, για αυτό βγήκε το διαδίκτυο. Ο καθένας που δεν είχε λόγο μπορεί να τον αποκτήσει. Δεν ασχολούμαι, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει», είπε.

Την άποψη της Θεοφανίας καλέστηκε να σχολιάσει και ο Πασχάλης Τσαρούχας. «Δεν το ήξερα, τώρα μου το λες εσύ. Τι πρέπει να πω εγώ; Αυτό που μου διάβασες είναι ένα σχόλιο που έκανε η Θεοφανία πάνω σε αυτό που παρακολουθεί, δε μπορώ να κάνω εγώ σχόλιο πάνω στο σχόλιο. Εγώ είμαι μέρος αυτού που συμβαίνει εδώ οποτε δεν είναι και ευγενικό να κάνω σχόλια. Στοιχειωδώς μιλάμε με την Θεοφανία. Δεν πάει το μυαλό μου στο που μπορεί να απευθύνεται, ούτε θέλω να πάει κάπου. Δεν με αφορά» ήταν τα λόγια του ηθοποιού.