Θέμης Γεωργαντάς ή αλλιώς ο άνθρωπος θετικής ενέργειας! Δημοσιογράφος, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, dj και φίλος με τους περισσότερους Έλληνες celebrities. Σπούδασε στη Γερμανική Φιλολογία Αθηνών και έπειτα στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.
Η καριέρα του ξεκίνησε στα περιοδικά ως αρχισυντάκτης και στη συνέχεια ως Διευθυντής Σύνταξης στο μουσικό περιοδικό Ποπ Κορν. Το 1996, ξεκίνησε μακροχρόνια συνεργασία με το μουσικό κανάλι MAD όπου έκανε και τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα. Έχει παρουσιάσει εκπομπές όπως το Super Idol και Megalicious Chart Live στο Mega και το Last Passenger στον ΑΝΤ1.
Από το 2006, ο παρουσιαστής είναι πρέσβης Θετικής Ενέργειας της Amita Motion και οικοδεσπότης των Mad Video Music Awards.
Το 2008, ο Θέμης Γεωργαντάς ήταν στην παρέα του Μες στην Καλή Χαρά, ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον Alpha, με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού. Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή Το Πρωινό στον Αντ1. Τέλος, ο Θέμης Γεωργαντάς είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και dj σε clubs.

Fun Facts

  1. Είναι ο μακροβιότερος παρουσιαστής στο μουσικό κανάλι Mad
  2. Η σχέση του με τη μουσική είναι «ερωτική» και δεν έχει κρύψει ποτέ την εμμονή του με τη Madonna
  3. Η ημέρα που μέθυσε από τις ρακές στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά» έχει μείνει ως μια από τις καλύτερες στιγμές του στην τηλεόραση
  4. Δεν έχει αποκαλύψει ποτέ τη χρονολογία γέννησης του, παρόλα αυτά οι κοντινοί του άνθρωποι υποστηρίζουν ότι είναι 1975
  5. Έχει δηλώσει πως αν πήγαινε με άντρα θα επέλεγε τον Robbie Williams

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Θέμης Γεωργαντάς
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
24-02-1975
ΖΩΔΙΟ
Ιχθύεις
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Αθήνα