Δίχως τέλος είναι οι αντιδράσεις για την «εξαφάνιση» της Πάολας από την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων MAD VMA, με τις πληροφορίες να την αποδίδουν στο ότι δεν τηρήθηκε συμφωνία της με τους διοργανωτές για να πάρει δύο βραβεία, αυτά για την καλύτερη τραγουδίστρια της χρονιάς και το Mad Greekζ.

Εκτός από την έντονη αντίδραση της δισκογραφικής εταιρείας της Πάολας, Panik Records, το γεγονός έχει πυροδοτήσει συζητήσεις για το κατά πόσο η διοργάνωση είναι «στημένη» και οι καλλιτέχνες γνωρίζουν εξαρχής αν θα βραβευτούν ή όχι και ποια βραβεία θα πάρουν, κάτι για το οποίο πήρε δημόσια θέση ο Θέμης Γεωργαντάς, που παρουσιάζει τα βραβεία, όταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετέφερε σχετικό ρεπορτάζ.

«Το βραβείο Mad Greekζ το πήρε η Νατάσσα Θεοδωρίδου που δεν ήταν στα βραβεία. Να δεχτώ όλο αυτό περί “στημένου”. Αφού λοιπόν είναι “στημένα”, για ποιόν λόγο η Νατάσσα δεν ήταν εκεί;», είπε ο Θέμης στο Πρω1νό και ανέφερε ως παράδειγμα το ότι πριν από δύο χρόνια, η Δέσποινα Βανδή ήταν υποψήφια σε πολλές κατηγορίες και δεν πήρε κανένα βραβείο «και δεν έγινε η παραμικρή κόμπλα, γκρίνια ή οτιδήποτε».

Και κατέληξε: «η θέση μου είναι πολύ ευαίσθητη. Τι να πω; Ότι δεν ισχύει; Προφανώς και δεν ισχύει! Αλλά τώρα κάποιος που μας βλέπει θα πει “ο Θέμης παρουσιαστής των βραβείων είναι, τι θα μας πει;”. Ok, δεκτό κι αυτό. Αλλά, αλήθεια σας το λέω, δεν υπήρχε τέτοια συμφωνία, ξεκάθαρα. Η Νατάσσα κέρδισε ένα βραβείο και δεν ήρθε καν να το πάρει».

Μάλιστα, όταν ο Στέφανος υποστήριξε πως, κατά το ρεπορτάζ του, η συμφωνία είχε γίνει 45 ημέρες πριν, ο Θέμης, σε έντονο ύφος, ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν, αφού οι υποψηφιότητες ανακοινώνονται 30 μέρες πριν, ενώ οι συζητήσεις για τις on stage εμφανίσεις ξεκινούν από τον Μάρτιο.

Παίρνοντας τον λόγο, η Σάσα Σταμάτη μετέφερε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με άνθρωπο του MAD, το oποίο δεν αναμένεται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση και ανέφερε χαρακτηριστικά πως «καλά έκανε η Panik και έβγαλε ανακοίνωση. Δεν αλλάζει κάτι στη δική τους στάση και το ήθος τους. Το MAD λειτουργεί πάνω από 20 χρόνια και σπάνια έχει αναστείλει συνεργασίες με καλλιτέχνες με δική του πρωτοβουλία. Άρα αυτό για να γίνει, σημαίνει πως υπήρξε κάποιος λόγος σοβαρός».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν: