Τη δική τους εκδοχή για το θέμα που προέκυψε με το «κόψιμο» της Πάολας από την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων MAD εξέφρασαν ο Γιώργος Θεοφάνους, που εμφανίστηκε μαζί της στη σκηνή, καθώς και ο Θέμης Γεωργαντάς ο  οποίος παρουσίασε τη βραδιά.

Ο συνθέτης ανέβηκε στη σκηνή και, παίζοντας πιάνο, συνόδευσε την τραγουδίστρια στην παρουσίαση της επιτυχίας Θυμός, την μουσική της οποίας έχει γράψει ο ίδιος. «Δεν ξέρω τι έγινε! Ήμουν στην Πάτρα και με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά σίγουρα δεν φταίω εγώ», είπε, στην κάμερα του Πρω1νό, ο Γιώργος Θεοφάνους, που εμφανίστηκε στα MAD VMA για πρώτη φορά και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το συμβάν, προσθέτοντας πως «ό,τι και να συνέβη, κόψανε ένα act για ποιόν λόγο; Στις μέρες μας δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».

Παίρνοντας τον λόγο μετά την προβολή του βίντεο και αφού αναφέρθηκαν όσα υποστηρίζει η πλευρά της Πάολας, ο παρουσιαστής της βραδιάς, ο Θέμης Γεωργαντάς, τόνισε πως μιλάει για τον εαυτό του και όχι εξ’ ονόματος του MAD και ανέφερε: «εγώ κάθε χρόνο κάνω τα βραβεία χωρίς να γνωρίζω από πριν τα αποτελέσματα, τα οποία έρχονται την ημέρα  των βραβείων μέσα από το site. Όλοι οι καλλιτέχνες που είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες οφείλουν να είναι στις θέσεις τους ή η παραγωγή να γνωρίζει που θα βρίσκονται, γιατί μπορεί, για παράδειγμα, μετά την εμφάνισή του στη σκηνή να είναι μια κατηγορία που κερδίζει το βραβείο.  Κανένας μα κανένας δεν πηγαίνει να πει σε κανέναν καλλιτέχνη ότι “στις έντεκα και τέταρτο παίρνεις βραβείο”».

«Χθες το πρωί δεν γνώριζα κάτι. Το Σαββατοκύριακο ήμουν στα Άσπρα Σπίτια και ήρθα χθες και μου λένε “δεν έπαιξε η Πάολα” και δεν είχα ιδέα. Σήμερα δεν μπορώ να κάνω τον χαζό και να λέω “δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε”, αλλά τη στιγμή που το κανάλι, με το οποίο συνεργάζομαι, δεν έχει δώσει επίσημη απάντηση, εγώ δεν μπορώ να πω το παραμικρό», συνέχισε.

Παράλληλα, ο Θέμης υποστήριξε πως το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι οι απονεμητές, καθώς μπορεί κάποιος να μην έρθει, ενώ υπογράμμισε πως αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και 14 χρόνια που γίνεται κάτι τέτοιο με κάποιον καλλιτέχνη στα βραβεία.