Ο τίτλος κύκλος του The Crown είναι διαθέσιμος πλέον στο Netflix και οι συζητήσεις για τη σειρά είναι hot. Οι ιστορικές αναφορές, η συνέπειά τους με την πραγματικότητα, τα πρόσωπα και οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών, γίνονται αφορμές για άρθρα στα μίντια, και οι fans δεν σταματούν να σχολιάζουν.

Και τώρα έρχεται ένα δημοσίευμα του αμερικανικού People, να αποκαλύψει μια γλυκιά αναφορά των δημιουργών της σειράς στον 6χρονο Πρίγκιπα Τζορτζ, τον διάδοχο γιο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Στο επεισόδιο 7 του The Crown, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο μικρός που ερμηνεύει τον Πρίγκιπα Έντουαρντ σε παιδική ηλικία εμφανίζεται με το ίδιο παλτό που φόρεσε και ο Πρίγκιπας Τζορτζ το 2016. Και για να το κάνουν πιο σαφές από τη σειρά, ότι αυτή η αναφορά δεν είναι τυχαία, η σκηνή γυρίστηκε στο ίδιο μέρος που είχει φωτογραφηθεί και ο 6χρονος διάδοχος.

Η σκηνή από το The Crown

Το μάλλινο παλτό από το brand Pepa & Co ήταν μια cozy επιλογή για την εμφάνιση του Πρίγκιπα με τους γονείς του και την αδελφή του Πριγκίπισσα Σάρλοτ τα Χριστούγεννα του 2016 στην περιοχή Englefield για να παρακολουθήσουν τη χριστογεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία. Κοντά εκεί βρίσκεται και η εξοχική κατοικία των γονιών της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ και Μάικλ.

The Crown – Πριγκίπισσα Αλίκη: Η πραγματική ιστορία της μητέρας του Πρίγκιπα Φίλιππου, που έζησε στην Ελλάδα

.