Λίγο πριν κλείσουμε το μάτι στη νέα χρονιά, τα περιοδικά People  και InStyle Greece διοργάνωσαν με επιτυχία το καθιερωμένο The Christmas Ball, στο City Link. Στη κατάμεστη από κόσμο στοά, στη καρδιά της Αθήνας, βρέθηκαν επώνυμοι από κάθε χώρο που έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες και των δύο περιοδικών, επιχειρηματίες αλλά και οι χορηγοί της μαγικής βραδιάς, για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα στολίδια του -μία ευγενική προσφορά του Leroy Merlin-  με Make -A -Wish αστεράκια, υπογράφοντάς τα παράλληλα, με σκοπό την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού.

Όλοι οι λαμπεροί καλεσμένοι στο πάρτι »»»

Κατά την είσοδο τους στη Στοά Βυζαντίου, όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αρώματα Molton Brown τα οποία προσέφεραν στον χώρο μοναδικές μυρωδιές, να χαζέψουν τα γυαλιά ηλίου από τη συλλογή VOGUE και να δοκιμάσουν τα πρωτοποριακά ρολόγια της εταιρίας Garmin.

ΜΑΚΕ Α WISH: Tο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα στολίδια του -μία ευγενική προσφορά του Leroy Merlin- στόλισαν οι καλεσμένοι με Make A Wish αστεράκια, υπογράφοντάς τα παράλληλα, με σκοπό την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού.

MOLTON BROWN: Κατά την είσοδο τους στη Στοά Βυζαντίου, όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αρώματα Molton Brown τα οποία προσέφεραν στον χώρο μοναδικές μυρωδιές.

VOGUE: Tα μοντέλα στην πασαρέλα φορούσαν γυαλιά ηλίου από τη συλλογή VOGUE , τα οποία οι καλεσμένοι μπορούσαν να δοκιμάσουν στην είσοδο του πάρτυ.

Σε απόλυτα εορταστικό κλίμα, όλοι οι καλεσμένοι παρακολούθησαν τη πασαρέλα συνοδεία της μουσικής του Θανάση Βασιλόπουλου και της μπάντας του,  με μοντέλα από το φετινό Greece’s Next Top Model, την fashion influencer μόδας Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, το εντυπωσιακό μοντέλο και blogger, Έβελυν Καζαντζόγλου, τη δημοσιογράφο Ανθή Σαλαγκούδη, με super glam make up από τη MAC και hair styling από τα κομμωτήρια Ilias Antoniou. Τα μοντέλα φόρεσαν γυαλιά ηλίου Vogue, ολοκλήρωσαν τα looks με καλσόν της εταιρίας BIC. Οι εντυπωσιακοί αθλητές, Γιάννης Δρυμωνάκος και Δημήτρης Κουλούρης κέντρισαν τα βλέμματα με τα ρολόγια Garmin. Η πασαρέλα έγινε για τον φιλανθρωπικό σκοπό του Make-A-Wish που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, απολαμβάνοντας παράλληλα signature κοκτέιλς με την υπογραφή του Πολυχώρου Πολιτισμού «Αθηναΐς» σε συνεργασία με την εταιρεία Ramantanis Bros Bar Services.

Ο μουσικός, Θανάσης Βασιλόπουλος

Ο Διονύσης Σχοινάς on stage
GARMIN: Τα μοντέλα στην πασαρέλα φόρεσαν τα πρωτοποριακά ρολόγια της εταιρίας Garmin, τα οποία οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν, στην είσοδο του πάρτυ.

Τα μοντέλα φόρεσαν γυαλιά ηλίου Vogue, ολοκλήρωσαν τα looks με καλσόν της εταιρίας BIC και εντυπωσιακοί αθλητές κέντρισαν τα βλέμματα με τα ρολόγια Garmin, περπατώντας στη πασαρέλα για τον φιλανθρωπικό σκοπό του Make-A-Wish που δεν είναι άλλος από την εκπλήρωση των ευχών, που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, απολαμβάνοντας παράλληλα signature κοκτέιλς με την υπογραφή του Πολυχώρου Πολιτισμού «Αθηναΐς» σε συνεργασία με την εταιρεία Ramantanis Bros Bar Services.

Signature κοκτέιλς με την υπογραφή του Πολυχώρου Πολιτισμού «Αθηναΐς» σε συνεργασία με την εταιρεία Ramantanis Bros Bar Services.

Ο Διονύσης Σχοινάς ξεσηκώνει το κοινό με τις επιτυχίες του

Ο μουσικός, Θανάσης Βασιλόπουλος, στη σκηνή

Ενώ λίγο αργότερα το κέφι συνεχίστηκε και απογειώθηκε με  την live ερμηνεία του Διονύση Σχοινά, συνοδεία του καλού του φίλου και συνεργάτη Κώστα Λαινά, ο οποίος θεωρείται guru στα πλήκτρα, με παλιές αλλά και νέες επιτυχίες που δημιούργησαν ένα έντονο χορευτικό vibe στους παρευρισκομένους.

Το fashion crowd που έδωσε το παρών στο πάρτυ, ξεσηκώθηκε και στους ρυθμούς του dj Kid Angelo του Salon de Bricolage και γλυκάθηκε από τα παγωτά Kayak. Από ένα τέτοιο περιβάλλον δεν θα μπορούσε να λείπει η επαναστατική BMW X1 αλλά και η waysexpress.com που με τη συνεισφορά της στήριξε έμπρακτα τον φετινό μας σκοπό.

Το fashion crowd που έδωσε το παρών στο πάρτυ γλυκάθηκε από τα παγωτά Kayak.

H waysexpress.com με τη συνεισφορά της στήριξε έμπρακτα τον φετινό μας σκοπό.

Από το πάρτυ δεν θα μπορούσε να λείπει η επαναστατική BMW X1

Η Τρίτη αυτή δεν έμοιαζε σίγουρα με καμία άλλη, κάτι που δεν έκανε μόνο εμάς να χαμογελάσουμε αλλά θα φωτίσει και τα πρόσωπα μικρών παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Η ελληνική εταιρεία PIZZA FAN σταθερός συνεργάτης σε όλες τις εκδήλωσης των περιοδικών PEOPLE & INSTYLE, προσέφερε και φέτος, υπέροχες πίτσες και λαχταριστές σαλάτες στα κορίτσια του GNTM αλλά και στο υπόλοιπο προσωπικό που εργάστηκε για την διοργάνωση της βραδιάς.

Photos: NDP Photos, Panoulis Press, Νίκος Μαλιάκος 

Instafeed