Η αντικατάσταση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου από τηΔανάη Επιθυμιάδη και το Γιάννη Τσιμιτσέλη, έφερε αέρα ανανέωσης στο αγαπημένο και δημοφιλές σήριαλ, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η αλλαγή αυτή στη σύνθεση του εξαμελούς καστ φαίνεται πως δεν έχει τύχει της καλύτερης υποδοχής από τους κριτικούς.  Πρόσφατα λοιπόν γράφτηκε μία ιδιαίτερα σκληρή κριτική για το νέο ζευγάρι.

Αναλυτικά γράφτηκε: «Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περίμενα να δω το brand new τηλεοπτικό ζευγάρι της «Μουρμούρας», γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι μία σειρά που λατρεύω. Δυστυχώς, όμως, η άφιξη των Γιάννη Τσιμιτσέλη και Δανάης Επιθυμιάδη με απογοήτευσε πλήρως. Ο Γιάννης είναι καλός, όμως, δεν είναι εξαιρετικός όπως ήταν για παράδειγμα στο «Παρτάλι» -είναι σαν να έχει επαναπαυτεί στις δάφνες του και στο τηλεοπτικό ταμπεραμέντο που αναμφισβήτητα έχει-, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη τηλεοπτικά ηθοποιός δεν κάνει τη διαφορά. Είναι σαφέστατα κατώτερη των τηλεοπτικών προσδοκιών που υπήρχαν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του ρόλου, ο οποίος ώρες ώρες την καταπίνει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μπάζει από παντού και το σενάριο του συγκεκριμένου ζευγαριού. Είναι παιδαριώδες, επιδερμικό, επιπόλαιο, προχειρογραμμένο. Για παράδειγμα, είναι εντελώς… σεναριακά προβλέψιμο αλλά και εντελώς ανόητο να έχεις μία έγκυο και να την παρουσιάζεις διαρκώς σαν υστερική και τρελή. Σε βαθμό τέτοιο, μάλιστα, που η υπερβολή του πράγματος γεννά ένα αποτέλεσμα που αλήθεια δεν ξέρεις αν είναι για γέλια ή για κλάματα» γράφει στο TV Έθνος η Νάνσυ Νικολαΐδου.