Ο Θανάσης Λάλας, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, σχολιάζει όλα όσα λέει εναντίον του η μητέρα του παιδιού του, Χρύσα Ρώπα και παράλληλα μιλάει για τον γιο τους, Κωνσταντίνο.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στο κυπριακό Down Town και όταν η συζήτηση πήγε στα χρήματα και την τοποθέτηση της πρώην συζύγου του, ο ίδιος δήλωσε:

«Δεν απαντώ στα αγαπημένα πρόσωπα της ιδιωτικής ζωής μου δημόσια. Ένας άνθρωπος που έχεις επιλέξει να ζήσεις και να κάνεις παιδί μαζί του, έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει για σένα, να το λέει όπως θέλει κι εσύ να το αντέχεις. Ό,τι επιλέγω έχει συνέπειες και κόστος, όχι μόνο κέρδος. Για μένα η ποιότητα ζωής, έχει να κάνει με τον βαθμό ανοχής, κατανόησης και υπομονής που διαθέτει ο καθένας απέναντι στη διαφορετικότητα. Εγώ δεν ζω για να κρίνω αλλά για να κατανοώ».

Δείτε επίσης: Χρύσα Ρώπα: «Θα ήθελα ο κύριος Λάλας να μη χρησιμοποιεί το όνομά μου για κανέναν λόγο»

Ο Θανάσης Λάλας μίλησε επίσης για τον γιο του, Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι είκοσι χρονών: «Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος! Και τη σπουδαιότητά του την οφείλει στο ότι έζησε πλάι σε αυτή την υπέροχη μάνα! Είναι σπουδαία μάνα η Χρυσούλα»!