Η εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα στο Super Star Academy στο Epsilonσχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και ακόμη περισσότερο για την πρόωρη λήξη της συνεργασίας τους.

Ο on air καβγάς του συνθέτη με τον παρουσιαστή του show, Μένιο Φουρθιώτηαποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα για να οδηγηθούν οι δύο πλευρές στα δικαστήρια. Τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν τον Νίκο Καρβέλα να χάνει την περιουσία του, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η πολύκροτη διαμάχη έφτασε στο τέλος της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γεωργίας Σωτηρίου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος«, οι δύο πλευρές επρόκειτο να συναντηθούν την περασμένη Τετάρτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, αφού το κανάλι έχει στραφεί κατά του Νίκου Καρβέλα ζητώντας με ασφαλιστικά μέτρα τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του, ενώ εκείνος έχει κάνει αίτηση αναστολής εκτέλεσης.

Στόχος του καναλιού φαίνεται πως ήταν η απαγόρευση μεταβολής της περιουσίας του τραγουδιστή μέχρι τη συζήτηση και την έκδοση απόφασης επί της κύριας αγωγής. Ωστόσο, αν και οι δύο υποθέσεις εκφωνήθηκαν κανονικά από την πρόεδρο της έδρας, καμία από τις δύο πλευρές δεν εμφανίστηκε, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν. Αυτό σημαίνει πως υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των δύο μερών, που προφανώς αποφάσισαν να λύσουν το ζήτημα εξωδικαστικά.

Αυτό φαίνεται να είναι και το τέλος της υπόθεσης!