Τέλος και επίσημα από την πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού για τον αγαπημένο κωμικό ηθοποιό. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκποπμπή «Με το Καλημέρα» του Epsilon, το Mega θέλει να απευθυνθεί περισσότερο στο γυναικείο κοινό, να αλλάξει δηλαδή το προφίλ της πρωινής του ψυχαγωγικής εκπομπής και να έχει χαμηλότερο κόστος. Αυτός ήταν ο λόγος που οι δρόμοι του Μάρκου Σεφερλή και της εκπομπής δεν συμβαδίζουν πια.

Με βάση τα παραπάνω, αντικαταστάτριά του θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, σύμφωνα και με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και όσα είπε η ηθοποιός σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη τα πράγματα φαίνονται πως έχουν πάρει το δρόμο του. Η όμορφη πρωταγωνίστρια είναι σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού, για να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή και όπως φαίνεται κάτι τέτοιο θα οριστικοποιηθεί άμεσα. Το μόνο που μένει είναι να καταρτηθεί η πλήρης ομάδα και να «πέσουν» οι τελικές υπογραφές.

Ο Μάρκος Σεφερλής ανακοίνωσε το τέλος του από την πρωινή εκπομπή μέσω social media πριν λίγες ώρες. Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφία με όλο το team της εκπομπής γράφοντας: «Το Mega με Μία θα είναι για πάντα μια ωραία ανάμνηση. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου και σ΄αυτό το εγχείρημα! Ραντεβού στο Δελφινάριο!».

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε εδώ:

Seferlis

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μάρκος Σεφερλής μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν θέλω να είμαι πρότυπο κανενός»

Ο Γιώργος Λιάγκας «σπάει τη σιωπή» του: Μιλά πρώτη φορά για τον ανταγωνισμό με τον Μάρκο Σεφερλή

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store