Από χθες είναι γνωστό πως το ΕΔΩ ρίχνει αυλαία από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Όπως ενημέρωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν κατ’ αυτόν τον τρόπο σχεδιασμένος ο προγραμματισμός του σταθμού και το τέλος της εκπομπής ήταν κανονισμένο.

Στο φινάλε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Μηλιόγλου αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που βρισκόταν στο πάνελ εξ αρχής είπαν το δικό τους αντίο on air.

«Δεν θα κλάψουμε», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του. Στη συνέχεια είπε μεγάλα ευχαριστώ στο Δημήτρη Μηλιόγλου, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και στη συνέχεια τον αρχισυντάκτη Παύλο Σταματόπουλο, τους δημοσιογράφους και όλους πίσω από τις κάμερες.

Σε ότι αφορά το Δημήτρη Μηλιόγλου, ανοίχτηκε προσωπικά λέγοντας: «Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας γιατί ήρθε σε μία στιγμή που ήμουν στα τάρταρα. Ήρθε και είμαι καλά τώρα και ευγνώμων για τους φίλους που έχω κάνει και θα είμαστε στα ίδια γραφεία».

«Εμείς χωρίζουμε με το Δημήτρη μόνο σαν εκπομπή. Θα τον βλέπουμε εδώ τριγύρω… Συμφωνώ με αυτό που είπε, ότι βγήκε σαν φυσική συνέχεια της σύσκεψης. Εγώ ευχαριστώ που επιλέξατε σαν άσχετο να έρθω δίπλα σας. Πέρασα πάρα πολύ ωραία… Μπορεί να μην ήταν κάτι που μου ταιριάζει το gossip, όμως προσαρμόστηκα», σημείωσε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος.

Στη συνέχεια όμως όταν έπαιξε το τραγούδι «What a feeling», η Ντορέττα δεν κρατήθηκε. «Τι μου βάζεις αυτό το τραγούδι Χριστιανέ μου;», είπε στο μουσικό επιμελητή και έβαλε τα κλάματα χωρίς να μπορέσει να συγκρατηθεί.

Δείτε το βίντεο.