Άριστη μαθήτρια με έφεση στο χορό και τη γραφή! Τα φοιτητικά της χρόνια τα πέρασε στη Γερμανία όπου σπούδασε μπαλέτο και φοίτησε στο School of Arts στο Αμβούργο. Αποφοίτησε από το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΑΝΤ1. Τα πρώτα της βήματα τα έκανε στην ΕΡΤ στο τμήμα εξωτερικών ειδήσεων ενώ παράλληλα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων.
Επόμενος σταθμός της ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 όπου παρουσίαζε δελτία ειδήσεων με τον Τέρενς Κουίκ ενώ δεν άργησε να γίνει και η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην ενημερωτική εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου εκτός από το κανάλι του Αμαρουσίου έχει εργαστεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha TV, Tempo TV, Alter, Star Channel. Έχει παρουσιάσει εκπομπές με lifestyle και gossip χαρακτήρα, όπως ο Γυάλινος Τοίχος και το Φύλλο και Φτερό, οι οποίες «άφησαν εποχή» αφού για πολλά χρόνια βρισκόντουσαν στις πρώτες προτιμήσεις του κοινού.
Στη θητεία της στον ΑΝΤ1 παρουσίασε εκτός άλλων καλλιστεία και realities όπως το Fame Story 3 και Big Mother.

Το Σεπτέμβριο του 2008 αλλάζει ρότα και παρουσιάζει, στον ΑΝΤ1, την εκπομπή Αξίζει να το δεις με έντονο τον κοινωνικό χαρακτήρα. Μετά από δύο χρόνια η εκπομπή «κόβεται» λόγω οικονομικών δυσκολιών και τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου όσο και η εκπομπή «μετακομίζουν» στο Star Channel. Το 2011, η παρουσιάστρια μας καλησπερίζει στο ίδιο κανάλι με την εκπομπή Μίλα, η οποία προβλήθηκε μέχρι το 2014. Τότε ξεκίνησε το μαγκαζίνο Μία, που προβάλλεται μέχρι  σήμερα και παρουσιάζει δεκάδες θέματα, με πρωταγωνίστρια την γυναίκα. Η Τατιάνα εκτός των άλλων ασχολείται πλέον και με το διαδίκτυο, έχοντας ανοίξει το δικό της site.

Το 1995 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο με τον οποίο χώρισε επίσημα το 2002. Το 2003 παντρεύτηκε τον Νίκο Ευαγγελάτο με τον οποίο έκανε δυο παιδιά, το Νικόλα, το 1999 και τη Λυδία, το 2004.

Fun Facts

  1. Πατέρας της Τατιάνας Στεφανίδου είναι ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Πανελληνίου, Μίμης Στεφανίδης
  2. Έχει μείνει στην ιστορία η φράση «Στην Τατιάνα δεν κάνουν Τατιανιές» την οποία χρησιμοποιούσε η παρουσιάστρια κάθε φορά που ήθελε να επαναφέρει κάποιον στην τάξη
  3. Ο γάμος της με το Νίκο Ευαγγελάτο έγινε στο εξοχικό τους σπίτι στη Χαλκίδα
  4. Αγαπάει πολύ τα καπέλα αλλά θεωρεί πως δεν της πάνε γι’ αυτό και τα αποφεύγει
  5. Έχει αποκαλύψει πως η μόνη αισθητική παρέμβαση που έχει κάνει στο πρόσωπό της είναι η θεραπεία PRP, το ακρωνύμιο του Platelets Rich Plasma, δηλαδή πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Τατιάνα Στεφανίδου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
18-04-1970
ΖΩΔΙΟ
Κριός
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Αθήνα