Το Α και το Ω στη ζωή της Τατιάνας Στεφανίδου είναι η οικογένειά της. Η παρουσιάστρια παρά τη μακρά και επιτυχημένη της καριέρα έχει πάντα προτεραιότητά της τα παιδιά της, τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο και τα τελευταία χρόνια και τα αγαπημένα της ζωάκια.

Η οικογένεια ΣτεφανίδουΕυαγγελάτου είναι γνωστή για την αγάπη τους για τα τετράποδα και το δείχνουν εμπράκτως. Μέχρι στιγμής στο σπίτι τους είχαν τον Willy ένα πανέμορφο σκυλάκι που τους έχει κλέψει την καρδιά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια κάθε φορά που της επιτρέπεται τον παίρνει μαζί της. Πριν λίγους μήνες η παρέα τους μεγάλωσε με τον Tommy, ένα πανέξυπνο σκυλί που υιοθέτησαν από φιλοζωικό σωματείο.

Σήμερα το πρωί όμως φαίνεται πως η Τατιάνα Στεφανίδου εντυπωσιάστηκε από ακόμα ένα ζωάκι. Αυτή τη φορά, από έναν πανέμορφο και τρυφερό γάτο. Η παρουσιάστρια απαθανάτισε τα πρωινά τους χάδια και με την εν λόγω φωτογραφία μοιράστηκε με τους ακολούθους της την επιθυμία να τον υιοθετήσει. Όπως έγινε αντιληπτό, πρέπει ο γάτος να τους επισκέπτεται κάποιες μέρες αφού φαίνεται και πολύ φιλικός με την παρουσιάστρια και έχει αποκτήσει και το δικό του όνομα. «Αυτός είναι ο Bill. Θα προσπαθήσουμε να τον εντάξουμε στην οικογένεια αν δεν προβάλλουν σκληρή αντίσταση ο Tommy και ο Willy», έγραψε η Τατιάνα αναρτώντας την εν λόγω φωτογραφία.

Αυτός είναι ο Bill. Θα προσπαθήσουμε να τον εντάξουμε στην οικογένεια αν δεν προβάλλουν σκληρή αντίσταση ο Tommy και ο Willy!??? #newfamillymember #cats #dogs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις


Τι λέτε θα έχουμε συμφιλίωση ή μάχη ισχύος στο σπίτι της οικογένειας;