Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την αποχώρησή της από το Star και, όπως είναι γνωστό, η Τατιάνα Στεφανίδου έχει βρει νέα τηλεοπτική στέγη, το Epsilon. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του σταθμού ανακοίνωσαν την οριστική μετακίνησή της στο κανάλι με έναν απροσδόκητο τρόπο.

Πριν από λίγα λεπτά, ήρθε στα δημοσιογραφικά γραφεία το επίσημο δελτίο τύπου του Epsilon, που καλωσορίζει την παρουσιάστρια στα καινούρια της λημέρια!

«Στην εποχή που όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν, η Τατιάνα Στεφανίδου, πιο επίκαιρη και πιο ενθουσιώδης από ποτέ, αλλάζει τα πάντα διατηρώντας τις σταθερές αξίες.

Με απλά λόγια;

Έρχεται στο E TV και ξαναγίνεται η αγαπημένη συνήθεια του απογεύματος!

Το E TV και η Τατιάνα Στεφανίδου με χαρά ανακοινώνουν τη συνεργασία τους υπογράφοντας συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας!

Έως το τέλος του καλοκαιριού, μας κλείνει πονηρά το μάτι και δηλώνει πανέτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η παραπάνω ανακοίνωση έχει κοινό στοιχεία με το δελτίο τύπου της Ελένης Μενεγάκη για την περσινή σεζόν. Και οι δύο κυρίες παρουσιάζονται ως σταθερές αξίες του κοινού, κάτι που αδιαμφισβήτητα είναι.

Διαβάστε ακόμα:

Relax time: Δείτε την γλυκιά κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου στο σκάφος να ατενίζει το πέλαγος

Έγινε νονά η Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε πώς αποκαλύφθηκε κατά λάθος… τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store