Η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη για την καινούργια σεζόν στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Η ίδια μίλησε για το project της, «Μία», το οποίο ήδη έχει αγκαλιάσει το κοινό, τον ανταγωνισμό της με την Ελένη Μενεγάκη και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Η πρώτη αίσθηση που έχω είναι ότι περνάω πολύ καλά, μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και πως η προσπάθειά μας αρέσει στον κόσμο. Σε αυτά μένω προς το παρόν», δήλωσε για την εκπομπή της.

Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, τόνισε: «Απασχολούν όλο τον κόσμο που εργάζεται στην τηλεόραση, αλλά δεν πρέπει να γίνονται εμμονή. Όταν είσαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση και έχεις εμπειρία, έχεις την ψυχραιμία να αντιμετωπίζεις την επιτυχία και την αποτυχία και μαθαίνεις να διαβάζεις σωστά την αποδοχή ή μη και να αναλύεις τι έχεις κάνει σωστά και τι λάθος».

Στην πορεία παραδέχτηκε πως έχει κάνει στην εικοσαετή καριέρα της στην τηλεόραση και εκπομπές που δεν της άρεσαν ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και το μεγάλο της άγχος, όταν ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό με την Ελένη Μενεγάκη: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που με προβληματίζει και με αγχώνει είναι να κάνω μια καλή εκπομπή που θα είναι σωστή δουλεμένη με ωραίες ενότητες που θα αρέσει πρώτα σε εμάς και μετά στον κόσμο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, πέρα από τους ανταγωνισμούς. Και αυτό είναι το άγχος μου, το να κάνω κάτι καλό».

Τέλος υποστήριξε πως προτιμάει περισσότερο τις κοινωνικές εκπομπές από τις lifestyle, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολες στο να βρεις ενδιαφέροντα θέματα να παρουσιάσεις και να αρέσουν στον κόσμο.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Μία: Δείτε την πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου-Νίκος Ευαγγελάτος: Τι τους έκανε να κοιμηθούν σε χωριστά κρεβάτια;

Νίκος Ευαγγελάτος: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του στέγη

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store