Είναι ακόμα ένα πρόσωπο πουυ  αναδεικνύεται προς το ευρύ κοινό μέσω του GNTM. Ο Τάσος Ξιάρχος βέβαια είναι ένας πολύ γνωστός χορογράφος που έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς καλλιτέχνες.

Η περσόνα του έχει σίγουρα τεράστιο ενδιαφέρον και εξαιτίας αυτού βρέθηκε στην εκπομπή Μεσάνυχτα και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα παιδικά του χρόνια, για το εκκεντρικό του στυλ και για τη σεξουαλικότητά του. Παράλληλα, ο Τάσος Ξιάρχος ανέφερε κι ένα περιστατικό παρ΄ολίγον κακοποίησης, το οποίο ακόμα κι ο ίδιος φαίνεται να το είχε σβήσει από τη μνήμη του.

«Νιώθω καλά πάνω σε τακούνια. Από πολύ μικρός ήμουν εκκεντρικός. Αυτό βέβαια στην Ελλάδα είναι παράξενο, γιατί λίγο να είσαι διαφορετικός, σε κοιτάζουν περίεργα. Υπάρχουν πολλά απωθημένα στην κοινωνία. Και το βλέπω γιατί πολλά παιδιά μου στέλνουν ότι θέλουν να μάθουν χορό. Μου στέλνουν παιδιά που δεν έχουν βρει ακόμα τη σεξουαλικότητά τους. Είναι μπερδεμένος ο κόσμος κι ευτυχώς έρχονται παιδιά σε μένα και μετά από λίγο καιρό ανοίγονται.

Εγώ μεγάλωσα στο Μενίδι. Είναι από τις πιο aggressive γειτονιές. Μικροαστική ζωή, φτωχοί άνθρωποι, πολλές εθνικότητες στην περιοχή μου. Από μικρός ένιωθα επίθεση από τα άλλα αγόρια, επειδή έκανα παρέα με κορίτσια. Οι γονείς μου τσακώνονταν συνέχεια.

Όταν δεν είχα που να μείνω αναγκάστηκα και πήγα στο σπίτι του πατέρα μου. Δεν τα βρήκαμε με τον πατέρα μου πραγματικά ποτέ. Τώρα είμαστε καλά. Αυτό δεν προέρχεται από τον πατέρα μου, αλλά από την οικογένεια του που τον μεγάλωσε με λάθος τρόπο.

Είναι πολύ παράξενο για μένα, γιατί το έχω στο μυαλό μου σαν μια ταινία που την βλέπω ως θεατής, όχι ως κάτι που ζω. Όταν πήγα στα 22 μου στην περιοχή που μεγάλωσα, τότε θυμήθηκα ένα συμβάν που δεν ξέρω κι αν είναι αλήθεια ακριβώς. Είναι πολύ πίσω χρονικά. Πέρασα από εκείνο το σημείο και θυμήθηκα ότι όταν ήμουν πέντε ετών, ένα παιδί 16-17 είχε, όχι ασελγήσει, αλλά με είχε ενοχλήσει σεξουαλικά. Θυμάμαι να με τραβάει σε ένα χώρο και τέλος. Δεν με πείραξε. Έχω μάθει από μικρός να αφήνω τα πράγματα πίσω την ίδια στιγμή».