Για την αντίδραση του όταν του ζήτησαν να φωτογραφηθεί μαζί με την Άννα Μαρία στον τελικό του GNTM, μίλησε ο Τάσος Ιωαννίδης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Τάσος αποκάλυψε πως όταν δέχτηκε τη πρόταση από την παραγωγή ήταν λίγο διστακτικός,  τελικά  όμως συμφώνησε να το κάνει για μη στεναχωρήσει την Άννα Μαρία.

GNTM 2- Τάσος Ιωαννίδης: Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Ηλιάδου απαντά για τη διαφορά ύψους

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου έλειπε πάρα πολύ, στεναχώρια φουλ, κλάμα φουλ, σίγουρα. Την καμάρωνα βέβαια από την τηλεόραση, ήμουν πολύ περήφανος για εκείνη. Όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα για την τελευταία δοκιμασία, εγώ ήμουν στην δουλειά και είχα λίγο τα νεύρα μου. Μέσα από το Instagram είχα βρει το αγόρι της Κέισι και του είπα να μου στείλει επιτόπου το τηλέφωνο του για να τον πάρω τηλέφωνο. Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε πως θα πάει για την Κέισι και τότε άρχισα να το σκέφτομαι και εγώ λίγο. Έλεγα αν στεναχωρηθεί αν δεν πάω και έτσι πήρα την απόφαση να πάω. Βέβαια εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά και ούτε θέλω να έχω. Στο γύρισμα στην αρχή είχε γέλιο μετά κλάμα, πάρα πολύ κρύο αλλά στο τέλος ανταμείφθηκε η Άννα Μαρία».