Είναι γνωστό πώς η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού στο Ισραήλ, με το τραγούδι Replay. Κι ενώ βρισκόταν σε πυρετώδη προετοιμασία ώστε να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα στο video clip και εκ των υστέρων πάνω στη σκηνή έβγαλε κήλη.

Το πρόβλημα υγείας της την καθήλωσε στο σπίτι αφού πρέπει να ξεκουραστεί και να μην καταπονεί τον εαυτό της. Η Τάμτα αναγκάστηκε να διακόψει τις εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τις Melisses και να σταματήσει τις πρόβες για το τραγούδι.

Η τραγουδίστρια, αν και δυσανασχετεί με αυτή την εξέλιξη, ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών ώστε να μπορεί σύντομα να ανταπεξέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Την άλλη εβδομάδα, συγκεκριμένα, η Τάμτα θα γυρίσει το video clip του τραγουδιού Replay για τη Eurovision 2019 και πρέπει να είναι υγιής.

«Είμαι αρκετά εργασιομανής για να πρέπει να κάτσω στο σπίτι για περισσότερες από 10 ημέρες… Είναι too much… Απλά δεν μπορώ… Θέλω την κανονική μου ζωή πίσω» έγραψε η ερμηνεύτρια σε νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της ενημερώνοντας τους followers της για την κατάστασή της.

View this post on Instagram

I am too workaholic to have to stay at home for more than 10 days… it’s too much… I just can’t… ??? need my normal life back ??

A post shared by Tamta (@officialtamta) on