Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ένας άνθρωπος που όταν μιλάει, δεν σταματιέται. Είναι πραγματικά χειμαρρώδης. Κι επειδή έχει το ωραίο χιούμορ και μιμείται εξαιρετικά τους ανθρώπους, είναι δύσκολο να τον ψέξεις για κάτι. Γι΄αυτά που είπε πάντως στο «Λούης Night Show» στην Κύπρο το βράδυ του Σαββάτου, ίσως να έχει κάτι να του πει η Μελίνα Ασλανίδου.

Ο επιτυχημένος κωμικός αναφέρθηκε και σατίρισε με αρκετά καυστικό τρόπο την τραγουδίστρια για το πώς αντιδρά στο X-Factor, ενώ έκανε ειδική μνεία στις αισθητικές παρεμβάσεις που πιστεύει ότι έχει κάνει η Μελίνα Ασλανίδου στο πρόσωπό της.

«Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή…Εντάξει όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά.

Αυτή το άρπαξε όλο και το καβάτζαρε, μπαμπουίνα η μούρη. Αυτή, λοιπόν, ήταν η μούρη έτσι, τώρα κάπως την έφτιαξε, αλλά χαλάει το μαλλί. Φτιάχνει μούρη, φτιάχνει το μαλλί, χαλάει το ρούχο. Δηλαδή αυτή κάπου δεν θα το βρει ποτέ, όλο κάτι θα χαλάει.

Σε όλο αυτό το υαλουρονικό και την καούκα, με κουράζει. Επειδή ξέρω από draq show και όταν είναι να κάνω μια persona θέλει τόση ώρα, απορώ πως βρίσκουν το κουράγιο να κάνουν μια μεταμόρφωση σε κάτι άλλο, που δεν είναι ο εαυτός τους, για να κάνουν μια κριτική. Δεν είναι όλες Άννα Βίσση… Άννα Βίσση είναι μια και έκλεισε το εργοστάσιο».