Συζήτηση για τα unfollow των celebrities στο Instagram είχαν πιάσει στη σημερινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της. Και η παρουσιάστρια θέλησε να αποκαλύψει τα δικά της unfollow στο Instagram.

«Το βλέπω ότι παίζει παντού και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι θέμα. Ποιος ακολουθεί, ποιον ακολουθεί, γιατί τον ξε-ακολουθείς. Το unfollow δεν σημαίνει ότι τσακώνεσαι. Γιατί το βλέπετε έτσι; Απλά ακολουθείς κάποιους για κάποιο διάστημα και μετά βαριέσαι να ακολουθείς τα ίδια και θέλεις να δεις κάτι άλλο», σχολίασε η παρουσιάστρια, ενώ οι συνεργάτες της προσπαθούσαν να της εξηγήσουν ότι το να κάνεις unfollow έναν φίλο σημαίνει κάτι.

Και η Ελένη συνέχισε: «Θυμάστε πριν από 5-6 χρόνια που σας έλεγα ότι τα μισά accounts που ακολουθώ έχουν να κάνουν με μωρά; Για μπείτε τώρα να δείτε. Έχω μπει σε άλλα. Και όσους ακολουθώ, οι περισσότεροι το έχουν κάνει μόνοι τους. Δηλαδή έχουν έρθει καλεσμένοι και μου λένε, να σε βάλω να με ακολουθείς; Και να σταματήσω, δηλαδή, θα παρεξηγούν θα πουν ότι κάτι έχω μαζί τους; Γιατί; Μην τα παίρνετε προσωπικά αυτά, παιδιά!»

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί διέγραψε τη σελίδα της στο Instagram