Χθες η επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία. Οι παρουσιαστές αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν πολύ περίεργη χρονιά για μένα. Ευχαριστώ όλους για την υπομονή τους όλους, που ανέχονταν και τις ιδιοτροπίες μου και όλα. Είμαι πολύ συγκινημένος, δεν έφαγα σήμερα… Φαντάσου».

Κατόπιν η Μαρία Μπεκατώρου τόνισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ. Ήρθα δειλά δειλά, με αφήσατε να μιλήσω, εγώ δεν μιλούσα στην αρχή, είχε γοητεία αυτός ο ρόλος. Πλέον μπορώ να πω και επισήμως ότι σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους».

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έστειλε το δικό του μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό, χωρίς στιγμή να παραλείψει να πετάξει τη μπηχτή του: «Από την αρχή αρχίσανε πως δεν θα τα καταφέρουμε, πως η Μαρία φεύγει και άλλες τέτοιες μπούρδες, για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη, αν και η ώρα είναι περασμένη. Είστε γλυκείς, κάνατε καλό στην ψυχή μου. Ήρθαμε εδώ και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, με καλεσμένους που είχαν χρόνια να εμφανιστούν στην τηλεόραση. Καλό καλοκαίρι σε όλους μέσα από την καρδιά μας».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Πρωινό mou για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Αυτό είναι παλιά τηλεόραση»

Ο Αρναούτογλου δεν αγαπάει τον Μουτσινά και τον… «καρφώνει»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δείτε το λόγο που έκανε παρατήρηση on air στη Μαρία Μπεκατώρου

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store