Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα φιλιά της 19χρονης κόρης του Barack Obama με συνομήλικό της, ο οποίος φέρεται να της έχει κλέψει την καρδιά, λίγους μήνες αφότου δημοσιεύματα την ήθελαν ερωτευμένη με 23χρονο, με τον οποίο την είχαν απαθανατίσει!

Η Malia Obama έγινε «τσακωτή» σε τρυφερές περιπτύξεις πριν από έναν αγώνα φουτμπολ, το περασμένο Σάββατο, ωστόσο, το θέμα δεν έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του αγοριού με το οποίο φιλιόταν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, πρόκειται για τον 19χρονο Rory Farquharson, δευτεροετή φοιτητή του Harvard, ο οποίος, μάλιστα, θεωρείται… «κελεπούρι» από πολλές συμφοιτήτριές του!

Ο 19χρονος φοίτησε σε ένα από τα πιο ακριβά ιδιωτικά σχολεία της Μεγάλης Βρετανίας και, μάλιστα, είχε ψηφισθεί «επικεφαλής» των μαθητών (Head of School), τίτλος που απονέμεται από τους διευθυντές των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας στους μαθητές με τις υψηλότερες ακαδημαϊκές επιδόσεις και το μεγαλύτερο κοινωνικό χάρισμα.

Εκτός από ευφυής, δραστήριος και κοινωνικός, ο Rory φαίνεται ότι έχει και μεγάλες βλέψεις, καθώς, όπως αναφέρει στα social media, ενδιαφέρεται να ακολουθήσει καριέρα στον τραπεζικό κλάδο, βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του.

Δεν ξέρουμε πως ένιωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ όταν είδε το κοριτσάκι του να φιλιέται σε δημόσια θέα, μάλλον, όμως, δεν θα πάρει με «καλό μάτι» το ότι ο παρτενέρ της είναι follower του Donald Trump