Δεν της έφτανε ο χωρισμός με τον Λίαμ Χέμσγουορθ. Δεν της έφτανε η σχέση με την Κέιτλιν Κάρτερ που έγινε γνωστή στα μέσα κι έπρεπε να την διαχειριστεί, αλλά τελικά δεν διατηρήθηκε. Έχει μέσα σε όλα αυτά να διαχειριστεί κι έναν παρανοϊκό θαυμαστή που για πολλά χρόνια πηγαίνει στις συναυλίες της και την ακολουθεί σε γνωστές δημόσιες εμφανίσεις της.

Στις αρχές του καλοκαιριού είχαμε δει έναν θαυμαστή στο Παρίσι να πιάνει τη Μάιλι Σάιρους και να την φιλάει, με την τραγουδίστρια να τοποθετείται έξαλλη στο Twitter και να καταφέρεται, δικαίως, εναντίον του.

Δεν ξέρουμε αν είναι ο ίδιος, πάντως ο Ντέιβιντ Ράμσεϊ είναι άκρως επικίνδυνος κι αυτό φάνηκε από τα όσα είπε στην αστυνομία που τον συνέλαβε στη συναυλία της Μάιλι Σάιρους στο Λας Βέγκας.

Οι άνδρες ασφαλείας της Σάιρους τον αναγνώρισαν από προηγούμενα περιστατικά και παρέδωσαν τη φωτογραφία του στο προσωπικό ασφαλείας του σταδίου όπου εμφανιζόταν. Ο Ράμσεϊ συνελήφθη και στην κατάθεσή του φέρεται να είπε, σύμφωνα με το TMZ, ότι σκοπός της ζωής του είναι να αφήσει έγκυο τη Μάιλι Σάιρους.

Προφανώς μετά απ΄αυτό τον έβαλαν φυλακή και αντιμετωπίζει κατηγορία για απειλή κατά της ζωής, άρα κακούργημα.

Εδώ είναι κι ένα ενδεικτικό tweet που είχε ανεβάσει στο παρελθόν.