Μπορεί να έγινε γνωστή μέσα από τις σειρές του Disney Channel, όμως, από τότε πολύ νερό έχει κυλήσει στο αυλάκι, αν μιλάμε για τη Μπέλα Θορν.

Κι αυτό γιατί η νεαρή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο Pornhub.

Η Θορν που πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, δηλώνοντας πανσέξουαλ, αποκάλυψε ότι αρχικά η ιδέα ήταν να δημιουργήσει ένα χριστουγεννιάτικο θρίλερ. Ωστόσο, ως γνωστόν οι ιδέες αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό και ξαφνικά η Θορν βρέθηκε να σκηνοθετεί την ταινία μικρού μήκους «Her & Him», η οποία και αποτελεί μέρος της σειράς «Οραματιστές Σκηνοθέτες» του Pornhub.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ταινία αφηγείται μία έντονη ερωτική ιστορία, πέρα από τον τόπο και τον χρόνο, πέρα από τον κίνδυνο και τον ίδιο τον θάνατο.

«Το Her & Him είναι μια μοντέρνα, σεξουαλική ταινία που θυμίζει Ρωμαίο και Ιουλιέτα, μεταξύ δύο ερωτευμένων που νιώθουν μια έντονη σεξουαλική επιθυμία ο ένας για τον άλλον», εξήγησε ο αντιπρόεδρος του Pornhub, Κόρεϊ Πράις, επαινώντας την «δημιουργικότητα και την φαντασία» που έβαλε η Μπέλα Θορν στην καλλιτεχνική κίνηση του σώματος…

«Η διαδικασία των γυρισμάτων ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα γιατί είχαμε πραγματικό σεξ σε αυτά κάτι που δεν είχα κινηματογραφήσει ποτέ», δηλώνει από την πλευρά της η ηθοποιός και πια σκηνοθέτις.

Ας σημειωθεί ότι το «Her & Him» θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου The Oldenburg  στη Γερμανία, από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου και στην συνέχεια θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Pornhub…