Μπορεί στον Άγιο Δομίνικο να… πείνασαν, ωστόσο, οι παίκτες του Survivor φαίνεται πως εξαργυρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την παραμονή τους στην εξωτική Καραϊβική, καθώς κάνουν εμφανίσεις σε διάφορα events και αναρτήσεις στα social media με το αζημίωτο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, Διάσημοι και Μαχητές άρχισαν τις επικερδείς δραστηριότητες σε μια απόπειρα εξαργύρωσης της τηλεοπτικής φήμης τους η οποία απ’ ότι φαίνεται αξίζει αρκετά. Για εκπαίδευση σε camps με παιδιά και αθλητικές δραστηριότητες, η αμοιβή αγγίζει τα 5.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ για posts στο Instagram, τα οποία φυσικά είναι διαφημιστικά και αφορούν εταιρείες ένδυσης, υπόδησης και αυτοκινήτων, παίρνουν 800 ευρώ.

Survivor: Δε θα πιστέψετε πόσα χρήματα δόθηκαν στα sms για τις ψηφοφορίες

Παράλληλα, δεν λείπουν οι… βραδινές εμφανίσεις, σε πίστες, clubs και εστιατόρια, όπου, εκτός από την αμοιβή ύψους 800 ευρώ, είναι δεδομένο και το κέρασμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τα εν λόγω ποσά δεν αφορούν τον νικητή, Γιώργο Αγγελόπουλο, για τον οποίο τα ποσά που ακούγονται από εταιρείες οι οποίες επιθυμούν να γίνει το πρόσωπο της διαφημιστικής τους καμπάνιας είναι τουλάχιστον ιλιγγιώδη.