Με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους ολοκληρώθηκε το πρώτο ατομικό αγώνισμα στο Survivor, στο οποίο δεν πήρε μέρος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λόγω του τραυματισμού της.

Με βάση τους νέους κανόνες των αγωνισμάτων, κάθε παίκτης είχε πέντε ζωές, μία εκ των οποίων έχανε κάθε φορά που έχανε σε μία κούρσα. Πρώτος βγήκε εκτός ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ η τελική αναμέτρηση έγινε μεταξύ του Κώστα Αναγνωστόπουλου και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ατομικό το Survivor: Οι νέοι κανόνες στα αγωνίσματα και η ανακήρυξη του νικητή

Νικητής αναδείχθηκε ο 34χρονος Σκιαθίτης, ο οποίος, όπως είχε πει πριν το αγώνισμα ο Σάκης Τανιμανίδης, θα πήγαινε με ιδιωτικό αεροπλάνο σε άλλο μέρος του Αγίου Δομίνικου, όπου θα απολάμβανε ένα πλούσιο γεύμα, αλλά και μια βόλτα σε θαλάσσιο πάρκο, το οποίο, μεταξύ άλλων, έχει και καρχαρίες.

Τραυματίστηκε ο Βασάλος στο πρώτο ατομικό αγώνισμα-Τι συνέβη;

Ωστόσο, μετά τη νίκη, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως η μεταφορά στο αεροδρόμιο θα γινόταν οδικώς, με αμάξι το οποίο κατέφθασε στην παραλία για να το οδηγήσει ο Ντάνος, αλλά και πως, πλέον, κάθε παίκτης θα μπορεί να παίρνει μαζί του μέχρι δύο συμπαίκτες του. Ο Γιώργος επέλεξε να τον συνοδεύσουν η Ευρυδίκη και η Σάρα Εσκενάζη.

Δείτε στο βίντεο την τελική αναμέτρηση και όσα ακολούθησαν: