Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την είσοδο τριών ακόμα διασήμων στο Survivor, καθώς πληροφορίες ήθελαν τους Γιώργο Μανίκα, Ελευθερία Ελευθερίου και Μάγκυ Χαραλαμπίδου να μεταβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο χθες, Κυριακή, ενώ λόγος έγινε και για τον Χρήστο Χολίδη.

Σε σχόλιό της στο Instagram, η σύζυγος του Γιώργου, Έλλη Γεβελεσάκη, έγραψε ότι θα τον πάει η ίδια στο αεροδρόμιο το βράδυ της Κυριακής, μετά το πάρτι για τα 4α γενέθλια του γιου τους.

Το People επικοινώνησε με πηγή από το περιβάλλον της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία ανέφερε πως «πολλά γράφονται, αλλά θα δούμε. Η Ελευθερία έχει εμφανίσεις στο Teatro μέχρι το επόμενο Σάββατο και αναμένει το πράσινο φως από την παραγωγή για την αναχώρησή της».

Μιλώντας στην Real News, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αναφέρει πως «μου έχει γίνει πρόταση εδώ και πολύ καιρό, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Τώρα το ξανασυζητάμε και προσπαθούμε να τα βρούμε. Έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις εδώ και αν τελικά παίξω στο παιχνίδι, θα χρειαστεί να λείψω για αρκετό καιρό. Όμως οι άνθρωποι στην παραγωγή προσπαθούν να με βοηθήσουν. Υπάρχουν κάποια διαφημιστικά συμβόλαια και η ραδιοφωνική μου εκπομπή, που απαιτούν να βρεθεί ένας τρόπος να ηχογραφώ από εκεί που θα βρίσκομαι».

Ωστόσο, στέλεχος του ΣΚΑΙ τονίζει στην εφημερίδα Espresso πως «διαψεύδουμε κατηγορηματικά οποιαδήποτε είσοδο “επωνύμου” τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα». Σχολιάζοντας τα ονόματα που διέρρευσαν, η ίδια πηγή αναφέρει πως ο Γιώργος Μανίκας δεν υπήρξε καν στην λίστα της παραγωγής, ενώ οι συζητήσεις με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Μάγκυ Χαραλαμπίδου δεν είχαν αίσια κατάληξη.