Το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας θα δούμε σήμερα στο Survivor, με τους παίκτες να μην κρύβουν τις σκέψεις τους για τους προτεινόμενους προς αποχώρηση και τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει άλλη μία έκπληξη!

«Λογικά μπορούμε να κάνουμε το δύο στα δύο και να βγάλουμε στη σέντρα τον Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη», λέει on camera ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, την ώρα που η αθλητικογράφος, η οποία θα αγωνιστεί μετά από τρία παιχνίδια στα οποία έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, επισημαίνει σε συνομιλία της με τον Σκιαθίτη πως «πρέπει οπωσδήποτε να παλέψεις για το κολιέ, γιατί αλλιώς σίγουρα θα σε ψηφίσουν!».

Βέβαιος ότι οι παίκτες θα κινηθούν βάσει στρατηγικής δηλώνει ο Μάριος Ιωαννίδης, ενώ ο Ντάνος τονίζει πως «δεν με ενδιέφερε ποτέ τι κάνουν οι άλλοι. Με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ».

Στο τρέιλερ του επεισοδίου, ο παρουσιαστής ακούγεται να λέει «και οι ΔΥΟ παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία στο ατομικό αγώνισμα, θα μας δείξουν δύο ακόμα υποψήφιους».

Η αποχώρηση θα γίνει με βάση την κατάταξη από την 24ωρη ψηφοφορία, ενώ, σύμφωνα με τα spoilers που βγήκαν προ ημερών, θα αποχωρήσει η Σάρα Εσκενάζη.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου: