«Φωτιά» στις δύο τηλεοπτικές πλευρές του Αιγαίου φαίνεται πως αποφάσισε να βάλει ο Acun Ilicali, διοργανώνοντας την αναμέτρηση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Survivor, που θα προβληθεί σήμερα και αύριο, στέλνοντας το X Factor στον…  πάγκο του προγράμματος του ΣΚΑΙ.

Όπως διευκρίνισε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού, ανακοινώνοντας σε Διάσημους και Μαχητές την επικείμενη αναμέτρηση, στο αγώνισμα θα πάρουν μέρος πέντε άνδρες και δύο γυναίκες. Ρωτώντας ποιους παίκτες θα επέλεγε να αγωνιστούν, ο Μάριος Ιωαννίδης πρότεινε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον Μάριο Ιωαννίδη και έναν εκ των Κώστα Αναγνωστόπουλου και Κωνσταντίνου Βασάλου, ανάλογα με το αγώνισμα.

Μετά και την αποχώρηση της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, οι μόνες γυναίκες που έχουν παραμείνει και άρα θα αγωνιστούν είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σάρα Εσκενάζη. Μάλιστα, η τελευταία εμφανίζεται και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Στο τρέιλερ εμφανίζεται και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, άρα ο παίκτης των Μαχητών είναι επίσης στην επτάδα, ενώ, με βάση τις προτιμήσεις που διατύπωσαν οι παίκτες στο συμβούλιο, σίγουρα θα αγωνιστούν οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μάριος Ιωαννίδης. Τέλος, σε φωτογραφία που φιλοξενεί ο τουρκικός Τύπος, βλέπουμε στον στίβο και τον Κώστα Κοκκινάκη.

Το έπαθλο, που οι παίκτες θα μάθουν λίγο πριν το αγώνισμα και θα απολαύσει όλη η νικήτρια ομάδα, είναι μία βραδιά με τον θρυλικό στην Τουρκία τραγουδιστή Fedon, που έχει ελληνικές ρίζες και ερμηνεύει κομμάτια, τόσο από την δική μας, όσο και από την γείτονα, χώρα.

Δείτε το ελληνικό και το τουρκικό τρέιλερ για την αναμέτρηση: